Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
+31 (0) 78 641 64 10 - sales@epine.nl

Smart Balance Wheels

Een Smart Balance Wheel is een van de namen voor een Hoverboard. De Hoverboard is een populair vervoersmiddel waarmee je je eenvoudig voortbeweegt. Je staat op een Board met twee wielen. Door je lichaamsgewicht te verplaatsten kan je versnellen, remmen en sturen. De ingebouwde gyroscopen houden je in evenwicht en dat maakt dat je je probleemloos en efficiënt kunt verplaatsen. Grotere wielen zijn vooral handig bij een minder glad wegdek. Je mag een Smart Balance Wheel 14 dagen proberen en je krijgt 2 jaar garantie.

Persoonlijk advies ®

 • Altijd de scherpste prijzen
  en de beste kwaliteit
 • Voor 17:00 besteld,
  morgen gratis bezorgd
 • Gratis retourneren
 • Klantenservice open
  van 09:30 tot 16:30 uur
 • Persoonlijk advies in onze winkel in Papendrecht

Keuzehulp Smart Balance Wheels

Als je niet precies weet welke Smart Balance Wheel je moet hebben, helpen wij je te kiezen. Als je de volgende drie stappen volgt, weet je snel welke je moet hebben.

Stap 1: Waar ga je met je smart balance wheel rijden?

De verschillen tussen de diverse modellen smart balance wheels zitten vooral in de grootte van de wielen. Een iets grotere wielmaat zorgt voor een wat rustiger rijgedrag. Vooral wanneer het wegdek minder vlak is zal een 10 inch model beduidend prettiger rollen. Ons model CityCruiser excelleert juist wanneer het wegdek vlak, maar het verkeer druk is. Zijn kleine wieltjes zorgen voor een ongeëvenaarde wendbaarheid. Om z’n eigen as draaien is geen enkel probleem.

Tip: Kies voor de CityCruiser als je vooral gaat rijden op vlakke ondergronden. Door zijn enorme wendbaarheid is deze smart balance board uitermate geschikt om snel te manouvreren. Door de geringe hoogte is het op- en afstappen snel onder de knie te krijgen en is dit type smart balance wheel uitermate geschikt voor kinderen.

Stap 2: Welke afstanden ga je afleggen?

Met een Balance Wheel wordt persoonlijk vervoer erg compact. Het is een apparaat ter grootte van een skateboard, maar dan gemotoriseerd. De motor is krachtig genoeg om je met een snelheid van zo’n 12 kilometer per uur te doen voortbewegen. Hellingen tot ongeveer 15 graden zijn geen enkel probleem voor een Smart Balance Wheel. Je kunt er eenvoudig mee manoeuvreren..

Door de gemiddelde snelheid van 12 a 14 kilometer per uur en de forse accu is er geen enkel bezwaar om een flinke rit te maken. De maximale afstand is vaak 15-20km. Of het nu doordeweeks naar je werk is of in het weekend door de polder, een zelf balancerend smart balance board brengt je overal waar je zijn moet.

Stap 3: Kies je kleur

De Smart Balance Wheels zijn in verschillende kleuren beschikbaar. Bijvoorbeeld van wit to zwart en van rood to blauw.

Tip: Onze meest verkochte Smart Balance Board is de CityCruiser in de zwarte uitvoering.

De kwaliteit

Kies voor kwaliteit. Wij maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen en de beste accu's van Samsung of LG. Hierdoor ben je gegarandeerd van een hoogste kwaliteit smart balance wheels verkrijgbaar inclusief 2 jaar garantie. Elk smart balance wheel is voorzien van een Tao Tao moederboard en Hang Hong motor. Bovendien ondergaat elke hoverboard 6 testen voor uitlevering. Zo ben je altijd verzekerd van de allerbeste kwaliteit.

Kom langs voor een proefrit

Aangezien wij een grote winkel in Papendrecht hebben kun je altijd tijdens onze openingstijden langs komen voor een proefrit of demonstratie van een Hoverboard. Uiteraard kunt je ook gewoon direct via de site bestellen.

 • Uitgebreid betaalgemak: