Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
+31 (0) 78 641 64 10 - sales@epine.nl

Jachthavens

Epine Services heeft speciaal voor jachthavens een camerabeveiliging systeem ontwikkeld. Door middel van superieure kwaliteit camera’s in combinatie met een toegangscontrolesysteem is uw jachthaven optimaal beschermd tegen criminaliteit en vandalisme.

Havenmeesters zijn met de nieuwe applicatie niet meer gebonden aan het (haven)kantoor om allerlei regeltaken uit te voeren. Onder deze taken valt ook het bekijken en besturen van bewakingscamera’s.

Op de iPad (of iPhone) kunnen de beelden van verschillende camera’s worden gemonitord. Met touch screen besturing kunnen de camera’s ook op afstand worden bediend. Afhankelijk van het type camera kan deze draaien en/of inzoomen.

De combinatie van draagbaarheid, touch screen besturing en beeld-monitoring blijkt in de praktijk het ei van Columbus voor beheerders van recreatieterreinen. Waar het werk hem of haar ook brengt, via de iPad of iPhone is er altijd een goed overzicht van wat er in en rond de jachthaven gebeurt.

Daarnaast heeft Epine Service een unieke onbeperkte meekijkfunctie ontwikkeld zodat iedere booteigenaar zijn of haar eigendom (tegen betaling) op elk gewenst moment live kan bekijken.

Neem direct contact op

Persoonlijk advies ®

 • Altijd de scherpste prijzen
  en de beste kwaliteit
 • Voor 17:00 besteld,
  morgen gratis bezorgd
 • Gratis retourneren
 • Klantenservice open
  van 09:30 tot 16:30 uur
 • Persoonlijk advies in onze winkel in Papendrecht
 • Uitgebreid betaalgemak: