Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
+31 (0) 78 641 64 10 - klantenservice@epine.nl
Bekijk alle
categorieën
»

 

Gratis verzending, échte winkel

Helpdesk

U heeft een camera gekocht en u heeft een vraag. Wij helpen u graag verder

Verkoopadvies

Onze verkoopadviseurs zijn per e-mail 7 dagen per week bereikbaar via ons contactformulier. U kunt hen natuurlijk op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 van het klantenservicenummer bereiken: +31(0)78 – 641 6410. Wij kunnen u dan verder ondersteunen bij het maken van de juiste keuze.

Technische vraag

Wist u dat wij bij de meeste camera’s over een technische handleiding beschikken? Wij adviseren u deze eerst te bestuderen, omdat hier op de meest gestelde vragen vaak een antwoord aantreft. U treft de handleidingen hier aan.

Loopt u na het bestuderen van de handleiding toch tegen een vraag op dan kunt u hiervoor contact opnemen met helpdesk van onze technische dienst. De helpdesk is bereikbaar op werkdagen tussen 10:30 uur een 17:00 uur. U kunt er ook voor kiezen hier een melding aan te maken.

U ontvangt daarna een bevestiging van ons ticketsysteem. Wij streven er naar uw vraag of verzoek binnen 24 uur te beantwoorden.

Hulp op afstand (Remote Support)

Wij beschikken over de mogelijkheid tot hulp op afstand ( remote support) voor de installatie en configuratie van uw camera. Deze gratis service geldt tot en met de eerste maand nadat uw product is aangekocht.  Om hiervan gebruik te kunnen maken is het noodzakelijk dat u eerst hier een melding aanmaakt. Onze helpdesk zal daarna contact met u opnemen.  

Mocht u na een maand na aankoop behoefte hebben aan technische ondersteuning, neemt u dan contact op met een van onze verkoopadviseurs.

 

Persoonlijk advies ®

 • Altijd de scherpste prijzen
  en de beste kwaliteit
 • Op werkdagen voor 17:00 besteld,
  morgen gratis bezorgd
 • Gratis retourneren
 • Direct advies van de specialist via online chat
 • Producten in het echt zien? Kom naar onze winkel in Papendrecht
 • Speciaal voordeel voor installateurs en resellers
 • Uitgebreid betaalgemak: