Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
+31 (0) 78 641 64 10 - klantenservice@epine.nl
Installateursvoordeel - Installateursvoordeel

Installateursvoordeel


Ben je installateur, ICT-adviseur of inkoper in Nederland of België? Dan kunt je bij Epine profiteren van aantrekkelijke kortingen op IP-camera’s en camerasets. Epine biedt jou een zeer breed assortiment: van eenvoudige trajecten voor particulieren, kleine ondernemingen en winkels tot meer uitgebreide, complexere systemen en producten. Voldoe je aan de eisen, dan zijn kortingen tot wel 25% mogelijk.

Korting voor ondernemers

Ondernemers voor ondernemers: wanneer je kunt aantonen dat je een installateur bent, of je kunt een opdrachtbon aanleveren van jouw werkgever, dan kun je bij ons aanspraak maken op extra korting. Deze korting kan maar liefst oplopen tot 25%.

Groot, kwalitatief assortiment

Wij zijn dé specialist in Nederland op het gebied van beveiliging, veiligheid, beveiligingscamera sets, IP camera's en alarmsystemen. En hebben dus ook een assortiment dat daarbij past. En dat betekent dat jij een breed scala aan kwalitatief hoogwaardige producten tot jouw beschikking hebt, voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Showroom in Papendrecht

Eerst zien, dan geloven? Geen probleem. Kom langs in onze winkel annex showroom in Papendrecht! We geven je graag een gratis demonstratie van onze producten en van de mogelijkheden. Je bent van harte welkom om camera's en/of camerasystemen zelf uit te proberen. Uiteraard onder het genot van een lekker kopje koffie of thee.

Plug & Play: eenvoudige installatie

Als onze camera's en camerasystemen voldoen aan het principe van Plug & Play. De basis van dit alom bekende principe is dat alle apparaten en/of onderdelen zo ontworpen zijn, dat je deze zeer eenvoudig kunt installeren. Ingewikkelde installaties: bij ons heb je er dus geen last van.

Advies en technische ondersteuning

Onze adviseurs ondersteunen je natuurlijk graag bij het vinden van het systeem dat aan jouw eisen, of aan de eisen van jouw klant, voldoet. Standaard krijg je bij ons twee jaar garantie. En ook na aankoop zijn we er voor je als er wat aan de hand is. Wij hebben een eigen technische dienst die jou op afstand kan ondersteunen. Onze kundige medewerkers kunnen je door de installatie of de instellingen van jouw camera of camerasysteem loodsen of zelfs jouw systeem tijdelijk overnemen om de instellingen en verbindingen stap voor stap te controleren. Uitdagingen zijn er immers om op te lossen!

Interesse?

Ben je geïnteresseerd, dan kun je contact met ons opnemen. Vul het contactformulier in en vermeld hier de bedrijfsnaam en jouw inschrijfnummer van de Kamer van Koophandel met daarbij jouw contactgegevens. Of mail deze gegevens naar sales@epine.nl. Bellen kan natuurlijk ook: bel 078 6416410 en kies optie 1.

Persoonlijk advies ®

 • Altijd de scherpste prijzen
  en de beste kwaliteit
 • Voor 17:00 besteld,
  morgen gratis bezorgd
 • Gratis retourneren
 • Klantenservice open
  van 08:30 tot 17:00 uur
 • Persoonlijk advies in onze winkel in Papendrecht

De voordelen voor installateurs:

 Uitgebreid assortiment IP camera’s en camerasystemen

 Alleen kwaliteitsproducten van eigen en A-merken

 Showroom waar je veel systemen en camera’s kunt bekijken

 Professionele, ervaren specialisten die je helpen bij jouw keuze

 Eigen technische dienst voor ondersteuning op afstand

 Nooit verzendkosten

Installateursvoordeel -

Reolink. Dé innovatieve camera's van dit moment


Sinds Reolink in 2009 zijn eerste stappen zette in de markt van IP-camera's, heeft het bedrijf zich ten doel gesteld om goede en betaalbare beveiligingscamera's te produceren en vooral te blijven ontwikkelen. Daarbij staat gebruiksgemak hoog in het vaandel. Reolink biedt makkelijk te installeren en te bedienen apparatuur, die zowel toegepast kan worden in huizen, als in bedrijven en/of op kantoor. En het resultaat van deze formule is bewezen succesvol: duizenden mensen over de hele wereld hebben nu een gerust gevoel, kunnen 's nachts rustig slapen en zijn altijd op de hoogte van wat er thuis of in het bedrijf gebeurt dankzij IP-camera's en/of camerasystemen van Reolink. Ook bij Epine horen we louter positieve verhalen van klanten die Reolink producten bij ons hebben aangeschaft. Het merk onderscheidt zich dan ook onder andere met een ultrahoge resolutie, stijlvolle designs en zeer kwalitatieve en gebruiksvriendelijke software.

Installateursvoordeel -

Home8. Het slimste alarmsysteem van Nederland


Slim, effectief en gemakkelijk te installeren: dát is het beveiligingssysteem Home8 in een notendop. De basis is (video)verificatie, waarbij gebruikers via notificaties in de app meteen zelf een alarmmelding controleren en hulpdiensten inschakelen. Het assortiment van Home8 bestaat uit startpakketten en losse artikelen, zoals een bewegingssensor, brand- en koolmonoxidemelder, deur- en raamsensoren, binnen- en buitencamera's en nog veel meer. Home8 biedt veiligheid in de breedste zin van het woord. Niet alleen maken inbrekers met Home8 geen schijn van kans, ook biedt dit alarmsysteem bescherming tegen brand, lekkage en allerlei andere huiselijke gevaren. Van bewegingsmelder tot watermelder, van paniekknop tot beveiligingscamera: Home8 is eenvoudig te installeren, oneindig uitbreidbaar en naar keuze in te delen. Met deze vele mogelijkheden mag Home8 zich dan ook met recht het slimste en uitgebreidste alarmsysteem van Nederland noemen.

 • Uitgebreid betaalgemak: