Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
+31 (0) 78 641 64 10 - klantenservice@epine.nl
Installateursvoordeel - Installateursvoordeel

Partner Voordeel

Ondernemers voor ondernemers. Speciale kortingen voor installateurs, ICT-adviseurs en inkopers


Ruime keuze.
Uitgebreid assortiment, zorgvuldig samengesteld en getest.
Goede prijzen. Hoogwaardige én betaalbare producten, met fikse kortingen.
Showroom. De meeste IP camera's en systemen in het echt te bewonderen.
Advies. Keuzehulp van enthousiaste productspecialisten.
Support. Eigen technische dienst voor ondersteuning op afstand.
Gratis verzending. Bestellingen versturen we gratis. Altijd.

Ben je installateur, ICT-adviseur of inkoper in Nederland of België? Dan profiteer je bij Epine van aantrekkelijke kortingen op IP camera’s en camerasets. Epine biedt een zeer breed assortiment: van eenvoudige trajecten voor particulieren, kleine ondernemingen en winkels tot meer uitgebreide, complexere systemen en producten. Voldoe je aan de eisen, dan zijn spectaculaire kortingen mogelijk. 

Word partner van Epine


Bij Epine weten we wat de belangrijkste pijlers zijn voor wederverkopers of installateurs van beveiligingscamera's.

Geen rommel. Geen rommel, maar goede, kwalitatieve producten.
Goede prijzen. Goede prijzen met een goede marge, voor een rendabele business.
Voldoende voorraad. Voldoende voorraad en betrouwbare levertijden.Installateursvoordeel - Neem contact op

Neem contact op


Wil je gebruik maken van deze regeling? Je kunt op de volgende manieren contact met ons opnemen:

Contactformulier. Vul het contactformulier in onder vermelding van jouw bedrijfsnaam en BTW-nummer.
E-mail. Stuur een e-mail naar partner@epine.nl onder vermelding van "Partner Voordeel" en jouw bedrijfsnaam en BTW-nummer.
Telefoon. Bel naar 078 641 6410 (bereikbaar op ma. t/m vrij. van 09:30 tot 16:30 uur) en kies optie 1 in het menu. Geef aan dat je interesse hebt in voordeel voor partners. Vraag hiervoor naar Marloes of Corneille.
Live chat. Neem contact op via de live chat functie op onze site (bereikbaar op ma. t/m vrij. van 09:30 tot 16:30 uur).

Uitgelicht: Reolink

Reolink: dé innovatieve camera's en camerasystemen van dit moment. Met dit merk ben je installateur zonder gezeur. Alles is compleet, tot in de kleinste details. Sinds Reolink in 2009 zijn eerste stappen zette in de markt van IP-camera's, heeft het bedrijf zich ten doel gesteld om goede en betaalbare beveiligingscamera's te produceren en vooral te blijven ontwikkelen. Daarbij staat gebruiksgemak hoog in het vaandel. Reolink biedt makkelijk te installeren en te bedienen apparatuur, die zowel toegepast kan worden in huizen, als in bedrijven en/of op kantoor. En het resultaat van deze formule is bewezen succesvol: duizenden mensen over de hele wereld hebben nu een gerust gevoel, kunnen 's nachts rustig slapen en zijn altijd op de hoogte van wat er thuis of in het bedrijf gebeurt dankzij IP camera's en/of camerasystemen van Reolink. Ook bij Epine horen we louter positieve verhalen van klanten die Reolink producten bij ons hebben aangeschaft. Het merk onderscheidt zich dan ook onder andere met een ultrahoge resolutie, stijlvolle designs en zeer kwalitatieve en gebruiksvriendelijke software.

Installateursvoordeel - Uitgelicht: Reolink
Installateursvoordeel - REOLINK CAMERASYSTEMEN

REOLINK CAMERASYSTEMEN

Reolink biedt verschillende innovatieve systemen voor een huis of bedrijf. Basis van deze systemen zijn de twee typen NVR RLN8-410 (max 8 camera's) en de RLN16-410 (max 16 camera's).

Installateursvoordeel - REOLINK IP CAMERA'S

REOLINK IP CAMERA'S

Reolink IP Camera's laten zich, geheel in lijn met het motto van Reolink, kenmerken door kwaliteit en gebruiksgemak. De camera's blinken vooral uit in beeldkwaliteit. Elke camera staat garant voor haarscherp beeldmateriaal.

Installateursvoordeel - REOLINK NVR'S

REOLINK NVR'S

Reolink voert twee typen NVR. Op deze recorders kunnen zowel Reolink PoE IP Camera's, als WiFi IP Camera's worden aangesloten. Klanten kunnen er dus ook voor kiezen om zowel bedraad als draadloos aan te sluiten.

Installateursvoordeel -

Groot, kwalitatief assortiment

Wij zijn dé specialist in Nederland op het gebied van beveiliging, veiligheid, beveiligingscamera sets, IP camera's en alarmsystemen. En hebben dus ook een assortiment dat daarbij past. En dat betekent dat jij een breed scala aan kwalitatief hoogwaardige producten tot jouw beschikking hebt, voor een zeer aantrekkelijke prijs. Wij werken met topmerken zoals Dahua, Hikvision, Zmodo en onze eigen toppers, zoals Reolink en Vegas. Stuk voor stuk merken die zich ruimschoots hebben bewezen.

Showroom in Papendrecht

Eerst zien, dan geloven? Geen probleem. Kom langs in onze winkel annex showroom in Papendrecht! We geven je graag een gratis demonstratie van onze producten en van de mogelijkheden. Je bent van harte welkom om camera's en/of camerasystemen zelf uit te proberen. Uiteraard onder het genot van een lekker kopje koffie of thee.

Plug & Play: eenvoudige installatie

Als onze camera's en camerasystemen voldoen aan het principe van Plug & Play. De basis van dit alom bekende principe is dat alle apparaten en/of onderdelen zo ontworpen zijn, dat je deze zeer eenvoudig kunt installeren. Ingewikkelde installaties: bij ons heb je er dus geen last van.

Advies en technische ondersteuning

Onze adviseurs ondersteunen je natuurlijk graag bij het vinden van het systeem dat aan jouw eisen, of aan de eisen van jouw klant, voldoet. Standaard krijg je bij ons twee jaar garantie. En ook na aankoop zijn we er voor je als er wat aan de hand is. Wij hebben een eigen technische dienst die jou op afstand kan ondersteunen. Onze kundige medewerkers kunnen je door de installatie of de instellingen van jouw camera of camerasysteem loodsen of zelfs jouw systeem tijdelijk overnemen om de instellingen en verbindingen stap voor stap te controleren. Uitdagingen zijn er immers om op te lossen!

Installateursvoordeel - Bestellingen plaatsen

Bestellingen plaatsen

 
Met jouw eigen speciale kortingscode

Wanneer je contact met ons hebt opgenomen, de voorwaarden hebt besproken en voldoet aan de eisen, krijg je een speciale persoonlijke kortingscode. Je kunt een account bij ons aanmaken en bij elke bestelling die je plaatst jouw persoonlijke kortingscode invullen. Jouw korting wordt dan direct verrekend.

  • Uitgebreid betaalgemak: