Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
+31 (0) 78 641 64 10 - klantenservice@epine.nl

Camerasysteem voor het bedrijfspand

IP-camera beveiligingsystemen kunnen voor verschillende doeleinden worden ingezet. Bijvoorbeeld voor het beveiligen van uw huis, kantoorpand of terrein. In ons assortiment hebben wij onderscheidt gemaakt tussen de Basic- en Pro-line systemen. Basic-Line zijn semi-professionele camerabewakingsystemen die zowel voor thuis als bedrijven geschikt zijn. De Pro-line systemen zijn de professionele camerasystemen en raden wij vooral aan voor bedrijven.

Een geschikt systeem voor het beveiligen van uw bedrijfspand

IP-camera beveiligingsystemen kunnen voor verschillende doeleinden worden ingezet. Bijvoorbeeld voor het beveiligen van uw huis, kantoorpand of terrein. In ons assortiment hebben wij onderscheidt gemaakt tussen de Basic- en Pro-line systemen. Basic-Line zijn semi-professionele camerabewakingsystemen die zowel voor thuis als bedrijven geschikt zijn. De Pro-line camerasystemen zijn de professionele camerasystemen en raden wij vooral aan voor bedrijven.

In dit artikel gaan we verder op de Pro-line camerasystemen. Zoals gezegd raden wij deze systemen sterk aan bij bedrijven. Kenmerkend voor deze systemen is dat ze allemaal bekabeld zijn. Doordat de IP-camera’s op een afstandje van de router hangen is het veiliger om de camera’s te bekabelen.

Wat zijn aandachtspunten bij het aanschaffen van een camerasysteem:

Hoever meter kabel heb ik nodig?

Hoeveel meter nachtzicht heb ik nodig?

Hoe groot moet de kijkhoek zijn?

Hoeveel meter kabel heb ik nodig?

Bij onze systemen worden standaard kabels van 20 meter meegeleverd. In de meeste gevallen is dit lang genoeg. Mocht u toch nog een langere kabel nodig hebben is dat geen enkel probleem. De kabels zijn te verlengen zodat u de IP-camera altijd op de gewenste positie kan plaatsen. Ook hebben wij systemen met Power over Ethernet (PoE) kabels. Zowel de stroom als de internetverbinding loopt dan via één kabel.

Tip: Aansluiten met 1 kabel door PoE? Kies dan voor de ZM-1004-1TB. Een PoE camerasysteem inclusief 4 HD IP-camera's en 1TB harde schijf..

Hoeveel meter nachtzicht heb ik nodig?

Het is belangrijk om in het donker gezichten en kentekens te herkennen. Op alle IP-camera’s zit 25 meter nachtzicht, behalve op het Pro HD camerasysteem. Deze camera’s hebben nachtzicht tot en met 20 meter.

Hoe groot moet de kijkhoek zijn?

De IP-camera’s bij onze camerasystemen zijn voorzien van een ontzettend grote kijkhoek. De meeste camera’s hebben een kijkhoek van 70°. Bij het Zmodo ZS-2004-1TB Full HD Camerasysteem hebben de IP-camera’s maar liefst een kijkhoek van 82°.

Tip: Zeker weten alles kunnen filmen? Kies dan voor de ZM-SS718-1TB. Een PoE camerasysteem inclusief 8 HD IP-camera's met een kijkhoek van 81°!

Opslag

De recorders van de camerasystemen zijn standaard voorzien van een harde schijf met 1TB. Hiermee kunt u afhankelijk van het aantal camera's tot wel 4 weken lang, non-stop filmen. Als de harde schijf vol raakt, overschrijft hij automatisch de oudste beelden. Maar mocht dit niet voldoende voor u zijn, de recorders zijn uitbreidbaar tot maximaal 4 TB.

App voor de smartphone of tablet

Er is een applicatie beschikbaar voor de smartphone of tablet. Hierop kunt u altijd live beelden bekijken en ook een aantal instellingen regelen zoals de helderheid aanpassen, nachtzicht aan- of uitzetten en de bewegingsdetectie in- of uitschakelen.

Heeft u nog meer vragen over onze beveiligingscamera sets en wilt u een goed advies? Onze klantenservice staat voor u klaar!

2312-ZM-SS718.jpg

Persoonlijk advies ®

  • Uitgebreid betaalgemak: