Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
+31 (0) 78 641 64 10 - klantenservice@epine.nl

Gebruikstips voor jouw IP camera in de Reolink App

Geschreven door op Zie jij soms door de bomen het bos niet meer met alle slimme functies van jouw Reolink IP camera (s) en de Reolink App? Wij helpen je graag een handje.

Zie jij soms door de bomen het bos niet meer met alle slimme functies van jouw Reolink IP camera (s) en de Reolink App? Wij helpen je graag een handje.

Meerdere IP camera's bekijken in “Live View” in de Reolink App

Heb je meerdere camera's die je wilt bekijken in de Reolink app? Dat kan. Worden slechts één of twee camera's weergegeven in “Live View”, maar wil je ook andere bekijken of zegt het systeem "No channel selected" ("Geen kanaal geselecteerd") op de live weergavepagina, dan kun je onderstaande stappen volgen:
Stap 1. Zet de Reolink app aan op jouw mobiele apparaat, log in naar de IP camera's en ga naar “Live View” (de twee camera icoontjes rechts bovenin het scherm).
Stap 2. Vink alle camera's aan in de lijst.
Stap 3. Je gaat nu terug naar de “Live View” pagina, en alle camera's worden zichtbaar. Veeg naar links of naar rechts om de gewenste camera te bekijken.
Stap 4. Wil je alle camera's zien in een handig overzicht, tik dan onderaan op het icoontje met "4 screens", "9 screens" of "16 screens" (afhankelijk van hoeveel IP camera's je hebt en tegelijkertijd wilt bekijken).

E-mail notificaties instellen in de Reolink App

E-mail notificaties van jouw Reolink IP camera of camerasysteem instellen doe je zo:
Stap 1. Open de Reolink App, en tik op het tandwieltje "Device Settings" ("Apparaat Instellingen")
Stap 2. Tik op "Email Schedule" ("Email Schema") onder het Notificatiemenu.
Stap 3. Stel het regelmatige interval alarm in op tijd, of op basis van bewegingsdetectie. Deze instellingen kun je         ook kopiëren naar andere dagen.

  SD-kaart formatteren van jouw Reolink Argus in de Reolink App

  Doet jouw SD kaart het niet goed en/of merk je dat deze langzaam is? Dan is het wellicht tijd om jouw SD kaart te      formatteren. Dit betekent dat je de kaart als het ware 'schoonmaakt': je verwijdert alle bestanden, waardoor de SD    kaart nieuwe beelden beter kan opslaan.
  Voor jouw Reolink Argus IP Camera kan dit in de Reolink app zelf. Dit doe je als volgt:
  Stap 1. Open de Reolink app en tik op het tandwieltje "Device Settings" ("Apparaat Instellingen") en tik vervolgens op SD-kaart.
Stap 2. Tik "Format" ("Formatteren") om de SD kaart te formatteren.
LET OP: zorg dat je eerst een back-up maakt van al je bestanden voor je de SD kaart formatteert, anders ben je al je data kwijt.

Handmatig beelden van jouw Reolink IP camera opslaan op je mobiele apparaat

Wil je beelden van je IP camera direct opslaan als foto of video op je smartphone of tablet, dan volg je de volgende stappen:
Stap 1. Open de Reolink app en ga naar "Live View".
Stap 2. Tik op het camera icoontje of videocamera icoontje om een foto van het beeld te maken of een video beeldopname te starten. Voor een foto (snapshot) tik je slechts één keer op het foto icoon. Voor een video beeldopname druk je nog een tweede keer op het videocamera icoontje als je de opname wilt stoppen. De beelden worden dan automatisch opgeslagen op je apparaat.

Meer weten?

Blijf op de hoogte van al onze tips en tricks: volg regelmatig onze blogs.
Bel naar 078 641 6410 voor persoonlijk advies of kom naar onze winkel in Papendrecht.

8303-reolink-app.png

Persoonlijk advies ®

  • Uitgebreid betaalgemak: