Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
+31 (0) 78 641 64 10 - klantenservice@epine.nl

Nieuw! Nuki Smart Lock Elektrisch Slot

Stuur één simpel signaal en ontgrendel veilig je elektrisch deurslot. Dat is Nuki Smart Lock: een slot dat je snel en zonder gerommel met je sleutel opent. Met één klik op je smartphone, afstandsbediening of smartkey. Vanaf dit jaar is de Nuki Smarkt Lock beschikbaar op de Nederlandse markt.

Slim elektrisch slot


Stuur één simpel signaal en ontgrendel veilig je elektrisch deurslot. Dat is Nuki Smart Lock: een slot dat je snel en zonder gerommel met je sleutel opent. Met één klik op je smartphone, afstandsbediening of smartkey. 
Vanaf dit jaar is de Nuki Smarkt Lock beschikbaar op de Nederlandse markt. Met de Nuki Smartlock wordt je smartphone als het ware je huissleutel. Ontgrendel het slot bij thuiskomst en laat het op slot gaan bij je vertrek, zonder zelfs je mobiel maar erbij te hoeven pakken. Door de auto unlock functie wordt de deur namelijk vanzelf geopend zodra jij je binnen 5 meter afstand van het smart lock bevindt. Sesam open u!

Nuki Smart Lock


De Nuki Smart Lock is ontstaan als kickstarter project. Crowdfunding heeft ervoor gezorgd dat dit succesvolle concept tot stand kon komen. Deelnemers aan dit crowdfunding project kunnen je precies vertellen hoe handig de Smart Lock in de praktijk uitpakt: zij hebben namelijk de eerste Nuki Smart Locks mogen ontvangen. Nog niet toe aan het volledig overgaan op een elektrisch slot? Je kunt er ook voor kiezen om alleen een slim elektrisch deurslot over je bestaande slot te monteren. 

Voordelen elektrische deurslot


Nuki is simpel te monteren op je voordeur. Binnen nog geen vijf minuten is je slimme deurslot een feit. Je bedient de slimme deur op afstand via de Nuki bridge of met een smartphone met Nuki app. Zodra je één keer je mobiel of Nuki bridge binnen een straal van vijf meter via wifi met je Nuki lock verbindt, is de klus geklaard. Je verdeelt eenvoudig en veilig digitale sleutels en de Nuki app vertelt je precies wie op welk tijdstip door de voordeur is gestapt. 

Andere voordelen: 

  • Makkelijk handsfree je deur openen - nooit meer tassen op de natte stoep moeten zetten om je sleutels te zoeken
  • Veilig en betrouwbaar door de koppeling met je smartphone
  • Nuki open je desgewenst ook nog met je gewone sleutel
  • Binnen 5 minuten geïnstalleerd - niks breken of hakken en kabels zijn al helemaal overbodig

Lock'n'Go


Lock'n'Go is de benaming die mischien nog wel het meeste uitdrukking  Nieuw! Nuki Smart Lock Elektrisch Slot
geeft aan het gemak van Nuki. Vergeet je met een hoofd vol gedachten
weleens je deur af te sluiten? Nuki denkt met je mee. Lock'n'Go zorgt
ervoor dat de voordeur automatisch afsluit na twintig seconden. Of kom
je thuis met je handen vol met tassen, kinderen of een zwaar voorwerp?
Via de slimme auto unlock functie laat je je smartphone gewoon diep in
je tas of jaszak zitten. Loop richting je voordeur en het slot opent zich
automatisch. Nuki is dé revolutie op sloten gebied. Een simpele installatie,
geen ingewikkelde, dure of tijdrovende bouwkundige aanpassingen aan je
voordeur en geen handentekort meer om je sleutel te vinden. Het slimme slot werkt gewoon op batterijen. Bestel er een afstandsbediening bij en je bedient Nuki al vanaf je autostoel of plek op de bank. 

 

Heb je nog vragen over Nuki Smart Lock?

Die vragen mag je stellen aan onze specialisten. Je kunt ze de hele dag (8:30 - 21:00) bereiken op telefonnummer 078-6416410. Een mailtje sturen kan naar sales@epine.nl. En overdag staat onze livechat ook aan. Rechtsbeneden op deze pagina kun je daar je vragen inschieten.

6065-Nieuw%21.jpg

Persoonlijk advies ®

  • Uitgebreid betaalgemak: