Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
+31 (0) 78 641 64 10 - klantenservice@epine.nl

Vegas Draadloze Camerasystemen

Wij zijn constant bezig met het zoeken naar de nieuwste en mooiste camerasystemen. Nu hebben al wij verschillende draadloze camerasystemen in ons assortiment maar hebben nu toch wel een hele mooi toevoeging die we kunnen leveren. Even voorstellen.

Wij zijn constant bezig met het zoeken naar de nieuwste en mooiste camerasystemen. Nu hebben al wij verschillende draadloze camerasystemen in ons assortiment maar hebben nu toch wel een hele mooi toevoeging die we kunnen leveren. Even voorstellen. 

Vegas draadloze camerasystemen

Vegas® Electronics is een jong Nederlands merk dat nu al een stevige plek heeft verworven in het competitieve speelveld van camerasysteemmakers. Dat doet Vegas® Electronics door producten te leveren met niet alleen een heel hoge kwaliteit, maar ook met unieke functionaliteiten. En juist die extra features zorgen ervoor dat het merk voor iedereen wel een ideaal systeem te bieden heeft. Een aantal van die functies willen wij jou niet onthouden.

9 Inch touchscreen LCD monitor

Vegas Draadloze CamerasystemenAlle Vegas camerasystemen hebben een 9 Inch touchscreen LCD monitor.  
Het inuitive touchscreen display zorgt ervoor dat het systeem gemakkelijk
is te installeren en te bedienen. Je kunt live video bekijken, opgenomen video's
terug bekijken, instellingen wijzigen en nog veel meer.

Oja, de menustructuur is volledig opgebouwd in het Nederlands zodat zelfs de
grootste leek het camerasysteem kan bedienen.

De monitor is verkrijgbaar in de rustige witte uitvoering of in een stoere zwarte
versie. 

Digitaal draadloos Signaal

Vegas camerasystemen werken met een versleuteld digitaal draadloos signaal. Dit betekend dat de werking van het camerasysteem niet afhankelijk is van je internetverbinding en kan het systeem dus, los van stroom altijd blijven functioneren. Wanneer je monitor is aangesloten op de netwerk ontvang je uiteraard  notificaties (meldingen) via de gratis app.

Bijkomend voordeel is dat grote afstanden tot wel 300 meter kunnen worden overbrugd. Ideaal dus voor het bewaken van bouwterreinen, boerderijen of grote winkels.

Er zijn nog meer voordelen....

Je kunt een SD-kaart of harde schijf in de recorder of scherm/recordercombinatie plaatsen. Op een SD-kaart kun je tegenwoordig al gauw 32, 64 of 128 GB aan data kwijt en op een harde schijf tot wel 2 TB. Dat staat garant voor vele uren camera-opnamen. Ook dat is weer een voordeel van digitale camerasystemen. Door slimme manieren van opnemen en compressie is er heel veel data op te slaan op een fysiek klein medium. 

Wij denken in Vegas een prachtige uitbreiding op ons al fraaie assortiment gevonden te hebben. Een zeer betrouwbaar draadloos camerasysteem verkrijgbaar in 8 uitvoeringen en 2 kleuren.

Vegas Draadloze Camerasystemen

Wij, als experts van Epine Camerashop, verkopen alleen apparatuur waar we zelf voor 100 % achter staan. Dat betekent natuurlijk ook dat wij er veel van afweten. Wanneer je hulp nodig hebt bij je keuze, of wanneer je wilt weten welk camerasysteem in jouw situatie het beste is, kun je contact opnemen met onze productspecialisten via 078 – 641 6410.

 

5477-%5E608A68C13C7CD0E03404C5F5284878E03B2DC4C2EF37244C6B%5Epimgpsh_fullsize_distr.jpg

Persoonlijk advies ®

 • Altijd de scherpste prijzen
  en de beste kwaliteit
 • Op werkdagen voor 17:00 besteld,
  morgen gratis bezorgd
 • Gratis retourneren
 • Direct advies van de specialist met onze online chat
 • Producten in het echt zien? Kom naar onze winkel in Papendrecht
 • Speciaal voordeel voor installateurs en resellers
 • Uitgebreid betaalgemak: