Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
+31 (0) 78 641 64 10 - klantenservice@epine.nl

Reolink Go Full HD 4G IP Camera Reviews

Reviews - Reolink Go Full HD 4G IP Camera
289,- (incl. BTW)
Op voorraad
Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, morgen in huis!
In winkelwagen
Gratis verzending!
Beoordeling op basis van 9 reviews:
100% van de reviewers raadt dit product aan.
9 10 9
'100% plug and play goede kwaliteit toppertje'
9 10
Review door geplaatst op 30 juni 2020
  • Pluspunten
  •  plug and play
  •  overal inzetbaar
  •  goede kwaliteit
  •  met bijhorende solar nooit lege accu
  • Minpunten
  •  misschien niet goedkoopste

dat is een echt plug and play ..geen gesukkel en het beeld is goed fijne camera ..en met de optie bijhorend solar oplaad paneel helemaal top.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Epine Go Full HD'
10 10
Review door geplaatst op 06 februari 2020

Super oplossing voor beeld bij ons paard wat een veulen moet krijgen. Wij hebben daar geen stroom en internet dus deze camera is de oplossing! Werkt goed.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Review schrijven voor Reolink Go Full HD 4G IP Camera'
10 10
Review door geplaatst op 15 december 2019

De ontvangen service in de winkel is perfect de vragen over het internet werden snel beantwoord. ik had even een probleem met het installeren met mijn simkaart. De dekking van Hollands Nieuwe(maakt gebruik van het VODAFONE netwerk) is gewoon goed maar wat bleek is dat mijn dubbele beglazing met UV laag het signaal tegenhoudt maar aangezien ik het buiten nodig heb was het makkelijk en snel via de app geinstalleerd.. De negatieve recensies die ik gelezen heb, heb ik met Epine en Reolink niet ondervonden.wel is het zoe dat er geen Nederlandse handleiding bij is voor mij was dat geen probleem.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'camera op 4G super voor je vakantie verblijf!'
8 10
Review door geplaatst op 07 december 2019

in combinatie met het reolink zonnepaneel kan je onafhankelijk je werf, bos of vakantieverblijf volgen ZONDER dat je WIFI moet hebben! of je nu een dier, het weer of menselijke activiteit wil volgen op je perceel... het kan zeer eenvoudig van waar je u bevind...

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Als je geen internet hebt zeker een aanrader!'
10 10
Review door geplaatst op 05 juni 2019
  • Pluspunten
  •  Batterij gaat lang mee
  •  Werkt op een 4G SIM
  •  Degelijke 1080P beeldkwaliteit
  • Minpunten
  •  Niet vergeten je pincode op de SIM uit te schakelen voor installatie

Zat al een tijdje te wachten op dit type camera die op een Sim kaart werkt. Ideaal op onze locatie

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Reolink 4G camera'
10 10
Review door geplaatst op 10 april 2019
  • Pluspunten
  • Geen pluspunten
  • Minpunten
  •  Snelle ontlading van de batterij

Hangt in de paardenstal in afwachting van de geboorte van een veulen. Geen Wifi mogelijkheden. Camera biedt DE uitkomst

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Zaakvoerder'
10 10
Review door geplaatst op 15 maart 2019
  • Pluspunten
  •  Gebruiksvriendelijk
  •  Groot bereik
  •  Op meerdere gsm te volgen
  • Minpunten
  • Geen minpunten

Zeer mooie beelden zowel dag als nacht

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Zeer fijne camera voor deze prijs'
10 10
Review door geplaatst op 20 februari 2019
  • Pluspunten
  •  Combinatie van Sim kaart module en accu is ideaal
  •  Prima beeldkwaliteit. Ook in het donker
  • Minpunten
  • Geen minpunten

We gebruiken deze camera op een bouwlocatie om diefstal tegen te gaan. Er is vaak geen internet aanwezig wat het moeilijk maakt toezicht te houden. Met deze camera is het voor ons prima opgelost. De simkaart en accu maken het een zeer mobiel product wat we flexibel kunnen inzetten.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'wow...'
10 10
Review door geplaatst op 22 januari 2019
  • Pluspunten
  •  Beeldkwaliteit prima
  •  Geen stroompunt of internet nodig
  • Minpunten
  • Geen minpunten

Geniale uitvinding als je geen stroom of internet ter beschikking hebt. Werkt echt super!!

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :

Persoonlijk advies ®

Aanmelden nieuwsbrief

  • Uitgebreid betaalgemak: