Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
+31 (0) 78 641 64 10 - klantenservice@epine.nl

Reolink RLC-422 5MP Buiten IP Camera PoE Reviews

Reviews - Reolink RLC-422 5MP Buiten IP Camera PoE
119,- (incl. BTW)
Uitverkocht - Binnenkort weer op voorraad
Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, morgen in huis!
In winkelwagen
Gratis verzending!
Beoordeling op basis van 17 reviews:
100% van de reviewers raadt dit product aan.
8 10 17
'Makkelijk te installeren camera'
8 10
Review door geplaatst op 19 april 2020
  • Pluspunten
  •  Installeren
  •  Mogelijkheden van de app
  •  Beed
  • Minpunten
  •  Plaatsen van de SD kaart

De Reolink camera is er snel aan de praat te krijgen met de app of via een computer. Het beeld is rpima, alleen het plaatsen van de SD kaar is niet heel eenvoudig. Dat is dan ook het enige wat ik er tot nu toe op aan heb te merken.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Buitencamera'
7 10
Review door geplaatst op 29 maart 2020
  • Pluspunten
  •  duidelijk beeld overdag
  •  duidelijk nacht beeld
  • Minpunten
  •  omschrijving staat niet in dat je een PoE Switch/Injector nodig hebt
  •  in de omschrijving staat dat er geluid wordt weergegeven ,dit is echter niet het geval

Jammer dat er nergens in de omschrijving staat dat je ook PoE Switch/Injector nodig hebt om de camera te laten draaien. In de omschrijving staat dat er geluid wordt weergegeven dit is echter niet het geval. De camera geeft een duidelijk beeld, zowel overdag als s nachts

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'installatie en bediening'
0 10
Review door geplaatst op 19 februari 2020
  • Pluspunten
  •  installatie
  •  helder beeld
  • Minpunten
  •  vreemde talen bij bediening

Nederlandse taal zou wel makkelijk zijn

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'prima product'
9 10
Review door geplaatst op 20 december 2019
  • Pluspunten
  •  snelheid levering
  •  snelke installatie
  •  product ziet er kwalitatief goed uit
  •  keurug ingepakt
  • Minpunten
  • Geen minpunten

Snelle levering en prima camera. Snelle installatie enz.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Prima Camera'
9 10
Review door geplaatst op 03 juli 2019
  • Pluspunten
  •  Prima prijs / kwaliteit verhouding
  •  Scherp beeld zowel overdag en s'nachts
  •  .Makkelijk en snel te installeren
  • Minpunten
  •  Eigenlijk u00e9u00e9n ding, als ik POE voed waarom dan nog een resetknop extern en audiokabel
  •  ...
  •  ....

Heb na wat wikken en wegen een 2 tal van deze camera's aangeschaft. Staan momenteel nog steeds in een test opstelling in huis. Dit omdat ik nog wachtende ben op de D20 onderbakken zodat ik de puist kabels kwijt kan achter de camera en zo een 10mm gat in de buitengevel hoef te boren ipv een 25mm. Heb de camera's aangeschaft met een Reolink RLN8-410 2TB PoE recorder, omdat dit voor mijn situatie de makkelijkste oplossing is. Het aansluitgemak van deze camera's en recorder is er één die zelfs door iemand met 2 linkerhanden uitgevoerd kan worden. Zodra je de camera's met een UTP kabel hebt verbonden met de recorder en daar de spanning op zet , dan heb je binnen 5 minuten al beeld.als je de recorder aan een monitor aansluit ( voor vast of tijdelijk ) En je beelden op je home netwerk zetten is eigenlijk ook een peulenschil zodra je de software hebt geinstalleerd. En daar ik ook de beelden op mijn smartfeun wilde hebben , heb ik tevens de app geinstalleerd op de feun en hierna de QR code gescand vanuit de app en ook weer na invoeren van wachtwoord had ik ook via me 4G netwerk een prima beeld en ook in ver weggiestan. Wat het wel makkelijker maakt om de beelden op je smartfeun te krijgen is op dat moment je WIFI van je feun even uit te schakelen , dan moet hij meteen gaan zoeken over het 4G netwerk. Familie van me had ook al een set bij Epine aangeschaft en daar ik die set moest installeren had ik de spullen mee genomen naar huis en zodoende er al mee gespeeld. Leuke is dat als ik nu mijn beelden wil bekijken ik ook meteen die van hun kan meekijken in zelfde programma. Dit ga ik met de tijd wel uitschakelen , maar kan momenteel de instellingen aanpassen voor hun op afstand totdat ze er zelf voldoende mee om kunnen gaan. De camera's zijn kwa beeld gewoon perfect, en ik wilde kunnen inzoomen , maar wel optisch ! En dat is met deze camera's zonder problemen te doen. Beeld kwaliteit is overdag gewoon prima in orde en heb kwa kleur weinig hoeven aan te passen. S'nacht is beeld met de infrarood van prima kwaliteit, is voldoende onderscheid te zien. En ook op een 10 mtr afstand is dan het beeld nog gewoon goed. Maw , ik kan een ieder deze camera's van harte aanbevelen, voor relatief een prima prijs heb je een prima product...

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Camera '
9 10
Review door geplaatst op 12 april 2019
  • Pluspunten
  •  Goed zicht
  •  Niet te opvallend
  • Minpunten
  •  Kabels die erbij moet kopen veel te lang alleen 18 meter en 30 meter

Ten eerste wil ik het bedrijf een dikke voldoende geven.alles besteld waren ze de muursteunen vergeten geen probleem kosteloos nog erbij gedaan. Verder een prima camera duidelijk beeld zowel overdag als ‘ avonds.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'reolink rlc-422 5mp buiten camera'
9 10
Review door geplaatst op 07 maart 2019
  • Pluspunten
  •  duidelijk beeld
  •  goed produckt
  • Minpunten
  •  geen

nog niet zo erg

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Reolink RLC-422 5MP Buiten IP Camera PoE'
8 10
Review door geplaatst op 14 november 2018
  • Pluspunten
  •  Beeldkwaliteit
  •  Installatie
  •  App werkt goed
  • Minpunten
  • Geen minpunten

Eenvoudig te installeren zelfs met beperkte gebruiks aanwijzing. Goed beeld ook in het donker. Werkt goed met diverse cameras.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Reolink RLC-422 5MP Buiten IP Camera PoE'
9 10
Review door geplaatst op 19 oktober 2018
  • Pluspunten
  •  Erg goed beeld
  •  Goede IR belichting
  • Minpunten
  •  Installatie icm Synology NAS wat tricky

Mooie camera die haarscherp beeld geeft. Alleen de installatie in Surveillance Station op de Synology NAS viel me wat tegen. In de webinterface van de camera moeten wat settings met betrekking tot de resolutie worden aangepast voordat hij hiermee functioneert. Eenmaal goed geconfigureerd echt fantastisch beeld zowel overdag als 's nachts

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Plug and Play'
8 10
Review door geplaatst op 19 april 2018
  • Pluspunten
  •  Mooi beeld
  •  Grote kijkhoek
  •  Werkt met router NAS
  •  Installatie
  • Minpunten
  •  Robuustheid
  •  Geen PTZ

Zowel in het netwerk met een power injector als aan een Reolink NVR te hangen. De bijbehorende app werkt prima en alle zaken zijn gemakkelijk in te stellen. Levensduur moeten we afwachten.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Reolink RLC-422 4MP'
8 10
Review door geplaatst op 28 november 2017
  • Pluspunten
  •  goede camera duidelijk beeld
  • Minpunten
  •  onduidelijke app
  •  geen nederlandse handleiding

Soms moeilijk in te stellen. Uitstekend beeld.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Mooie camera met prima beeld '
9 10
Review door geplaatst op 16 maart 2017
  • Pluspunten
  •  Snelle installatie
  •  Klein formaat
  •  prachtig beeld
  • Minpunten
  • Geen minpunten

Mooie compacte camera met prima beeld en zeker voor deze prijsklasse. Heb er na de eerste nog3 bijbesteld. Goed te bekijken en in te stellen via de app. Voor uitgebreidere instellingen heb je de pc nodig.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'RLC-422'
8 10
Review door geplaatst op 05 januari 2017
  • Pluspunten
  •  Klein
  •  Makkelijk te installeren
  •  Beeld
  • Minpunten
  • Geen minpunten

Makkelijk te instaleren, Functioneert volledig nara behoren, beeld is goed genoeg, ook snachts. Makkelijk is ook het gebied aan te geven wat er wel of niet mag worden gefilmd.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'RLC-422'
8 10
Review door geplaatst op 17 juni 2016
  • Pluspunten
  •  Camera hardware
  •  Beeld opnames
  •  Life beelden bekijken op afstand
  •  Nacht opname
  • Minpunten
  • Geen minpunten

Mooie camera voor redelijk geld. Snelle levering. Eenmaal geïnstalleerd Fantastisch beeld. Ik neem 24/7 op op een SD kaart van 64gig. dit beeld is prima. Zelfs de infrarood opnames zijn erg goed. Goed tevreden.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'mijn ervaring '
9 10
Review door geplaatst op 29 april 2016
  • Pluspunten
  •  snelle levering
  •  eenvoudige aansluiting
  • Minpunten
  •  camera software voor pc erkent een aantal andere camera`s van ander merk niet

ik heb 3 camera`s gekocht en levering was snel en correct. ook toen een van de camera`s niet op de wifi wilde was de hulp ook direct beschikbaar en hebben het probleem snel en netjes verholpen. helaas is op moment een van de camera`s defect en heb hem vandaag opgestuurd voor reparatie.. maar in het algemeen zeer eenvoudig aan te stuiten en ook op mijn synology. ben er verder zeer tevreden over.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'RLC-422'
8 10
Review door geplaatst op 27 juli 2015
  • Pluspunten
  •  Instalatie
  •  Kwaliteit
  •  Prijs
  • Minpunten
  •  Geen geluid

Super eenvoudig en bij prijs!

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Vriendelijk en goed geholpen'
7 10
Review door geplaatst op 10 januari 2015
  • Pluspunten
  •  Goed geholpen
  •  Geloof in de mensn
  •  Koffie of anders aangeboden
  • Minpunten
  • Geen minpunten

Prima zaak goede service ook na de koop telefonisch.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :

Persoonlijk advies ®

  • Altijd de scherpste prijzen
    en de beste kwaliteit
  • Op werkdagen voor 17:00 besteld,
    morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren
  • Direct advies van de specialist met onze online chat
  • Producten in het echt zien? Kom naar onze winkel in Papendrecht
  • Speciaal voordeel voor installateurs en resellers
Aanmelden nieuwsbrief

  • Uitgebreid betaalgemak: