Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
+31 (0) 78 641 64 10 - klantenservice@epine.nl

Reolink RLC-423 5MP Buiten PTZ IP Camera PoE Reviews

Reviews - Reolink RLC-423 5MP Buiten PTZ IP Camera PoE
289,- (incl. BTW)
Op voorraad
Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, morgen in huis!
In winkelwagen
Gratis verzending!
Beoordeling op basis van 26 reviews:
100% van de reviewers raadt dit product aan.
8 10 26
'Zeer goede camera'
10 10
Review door geplaatst op 17 augustus 2019
  • Pluspunten
  •  Helder zicht in het donker
  •  Camera zichtbaarheid +- 60 meter
  •  Stevig
  •  360 graden
  • Minpunten
  •  Aan de dure kant

Zeer tevreden van de service en de kwaliteit van de camera's.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'camera buitenopstelling PTZ IP'
7 10
Review door geplaatst op 07 augustus 2019
  • Pluspunten
  •  eenvoudige installatie
  •  chat voor uitleg buiten openingstijden
  • Minpunten
  • Geen minpunten

bijstand bij keuze via chat (op een zondag!!!) snelle en correcte levering. eenvoudige montage en indienst stelling

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Reolink RLC-423 5MP '
7 10
Review door geplaatst op 02 juni 2019
  • Pluspunten
  •  online beeldkwaliteit
  •  installatie
  •  prijs tov andere camera's
  •  bevestigingsmiddelen
  •  groothoek lens
  • Minpunten
  •  config scherm
  •  infrarood objecten dichtbij overbelicht
  •  wel uitstekende nachtbeelden
  •  bij ptz langzaam bijwerken beeld ze

eenvoudige installatie, niet altijd even duidelijk configuratie scherm. camera gekoppeld aan een video opname bewakingssysteem: beelden worden soms schokkerig opgenomen, dit is bij mijn andere 2 Axis camera's niet het geval: aansluitingen zijn identiek. nog niet helemaal duidelijk wat de oorzaak is. verder uitstekende camera.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Draaibare camera'
8 10
Review door geplaatst op 17 april 2019
  • Pluspunten
  •  Makkelijk in gebruik
  •   Groot berijk dag en nacht
  •  Scherp beeld 5MP
  • Minpunten
  •  Geen geluid
  •  Geen volg systeem

Prima camera plug en play. Zeer tevreden. Er zijn meerdere vaste punten om de camera op te laten richten dmv een knoppen. Automatische focus. En inzoomen kan ook prima. Camera behuizing is weersbestendig .

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'testen van de Reolink buiten camera'
10 10
Review door geplaatst op 25 maart 2019

Zeer snelle installatie het apparaat werkt meteen

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Reolink RLC-423 5MP Buiten PTZ IP'
10 10
Review door geplaatst op 08 maart 2019
  • Pluspunten
  •  installatie
  •  beeld kwaliteit
  •  prijs kwaliteit
  • Minpunten
  • Geen minpunten

4 cam geinstalleerd in Thailand. 1 Wifi 3x poe. Installatie heel gemakkelijk en werkt perfect. Waar dan ook te bekijken. IK heb helaas een 6 tal cameras. Blijft werken onder extreme temperature.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Reolink RLC 423'
10 10
Review door geplaatst op 16 februari 2019

Perfect

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Reolink RLC-423 5MP'
10 10
Review door geplaatst op 04 februari 2019

positief

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'RLC 423 5MP'
8 10
Review door geplaatst op 23 januari 2019
  • Pluspunten
  •  Beeld kwaliteit
  •  PoE aansluiting
  •  Waterdichte connector !!!
  • Minpunten
  •  Geen snapchot bij alarm

Makkelijk te installeren , mooi beeld , ruim beeld t.o.v.. de vorige .

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Zeer goede beveiligingscamera'
10 10
Review door geplaatst op 03 oktober 2018
  • Pluspunten
  •  PoE
  •  PTZ
  •  Goed beeld
  •  Waterbestendig
  •  Makkelijke software
  • Minpunten
  • Geen minpunten

Werkt zeer goed. Dankzij de PoE moet je maar 1 draad trekken. Goed beeld en gemakkelijk dat je de camera van op afstand kan draaien en laten inzoomen.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Een goedkoop maar serieus toestel'
7 10
Review door geplaatst op 06 mei 2018
  • Pluspunten
  •  prijs
  •  sterke constructie
  •  mooi 5MP beeld
  • Minpunten
  •  handleiding ?

Slechts één week in test gebruikt, alleen maar binnen en met trafo (niet PoE). + Aangesloten op een Synology met Surveillance Station via OnVif zonder probleem. - Bijna geen door Reolink gegeven informatie over CGI programmatie : ik heb moeten zoeken om ptz commands te kunnen gebruiken voor een persoonlijkke toepassing die snapshots van verschillende posities regelmatig op een site plaatst. + Ik heb een vraag aan Reolink gesteld over het gebruik van de IR leds (afwezig van de "handleiding") en zij hebben binnen 24u antwoord. + Mooi beeld maar heel langzaam auto-focus (soms meer dan 5 seconden wanneer ik van een naar een andere preset positie wil gaan) In samenvatting, tot nu toe, een goed toestel.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Camera werkt prima'
9 10
Review door geplaatst op 30 mei 2017
  • Pluspunten
  •  Scherp beeld
  •  Zoom functie
  •  Ziet er degelijk uit
  • Minpunten
  •  Duurd even voor het beeld de camera volgt

Camera werkt prima mooi scherp beeld en steld zich automatisch scherp na in of uitzoomen . Op de app kan je kiezen voor scherp normaal of soepel maar als je op normaal zet vind ik het beeld al een stuk minder en op soepel wazig dus staat bij mij altijd op scherp .

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Mijn ervaring deReolink RLC-423 en fa. Epine'
8 10
Review door geplaatst op 06 februari 2017

De Reolink RLC-423 buiten PTZ IP Camera is een prima camera zelfs bij directe zon inval geeft hij nog een prima beeld ook is hij goed te besturen PTZ. De technische ondersteuning daar valt niets op aan te merken zijn technisch goed onderlegt en gaan door tot het probleem is opgelost.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'een tevreden klant'
8 10
Review door geplaatst op 23 mei 2016
  • Pluspunten
  •  snelle levering - goede service
  •  robuuste camera
  •  goede beeldkwaliteit
  •  puike ondersteuning door technische dienst
  • Minpunten
  • Geen minpunten

De RLC-423 blijkt een robuuste camera met een uitstekende beeldkwaliteit. Met de ingebouwde SD kaart is dit een prima oplossing om huis en tuin in de gaten te houden. Omdat ik met dergelijke installaties geen ervaring heb, maakte ik gebruik van de technische afdeling die me perfect geholpen heeft door op afstand in te loggen en de installatie tot een goed einde te brengen. Echt prima verzorgd. Het ophangen van de camera vroeg de nodige vaardigheid - een boor van 25 mm dikte is nodig om de kabelaansluiting (stekker voor ethernet is behoorlijk dik) en dan nog moet het gat iets vergroot worden. Gebruik vraagt wel wat uitproberen omdat de handleiding op de website al bij al redelijk beperkt is. Eindresultaat aankoop: een tevreden klant!

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Goede camera met uitgebreide software'
7 10
Review door geplaatst op 18 februari 2016
  • Pluspunten
  •  installatie en instellen
  •  metalen behuizing
  •  goede uitgebreide software (windows)
  • Minpunten
  • Geen minpunten

Bij aankomst direct geïnstalleerd, dit is werkelijk een fluitje van een cent. QR code scannen, app installeren en klaar! via de app reageert de camera niet heel snel tenzij je prefix posities gebruikt. Goede beelden en uitgebreide software meegeleverd voor windows computers. een verbeterpunt is een goede handleiding voor alle functies die je in kunt stellen. zoals bewegingsdetectie gevoeligheid standaard op 5 maar is 6 gevoeliger of juist 4.... Prachtige camera met een metalen behuizing.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Super bewaking '
8 10
Review door geplaatst op 06 februari 2016
  • Pluspunten
  •  dag en nacht bewaking
  •  goede prijs
  • Minpunten
  • Geen minpunten

De camera wilde eerst niet aan de gang ,maar met de perfecte hulpdesk van Epine draait alles perfect

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'RLC-423'
9 10
Review door geplaatst op 04 december 2015
  • Pluspunten
  •  Mooi design
  •  Zeer goede kwaliteit
  •  Installatie gemak
  • Minpunten
  • Geen minpunten

Werk zelf bij de grootste beveiligingsfirma ter wereld al technieker.het zijn zeer goede camera's. Vooral naar prijs kwaliteit toe.en een zeer goede dienst na verkoop.ik heb er mij promt nog 4 bij bestelt en een recorder..

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Perfecte buiten IP cam'
8 10
Review door geplaatst op 01 november 2015
  • Pluspunten
  •  Degelijk
  •  scherp beeld
  •  Nachtzicht is goed
  • Minpunten
  •  Groot gat nodig voor doorvoer RJ45 connector

eenvoudig te monteren en te installeren. Goede kwaliteit. Geen plastic

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'RLC-423'
7 10
Review door geplaatst op 07 oktober 2015
  • Pluspunten
  •  Handbediening
  •  Technische support Epine
  • Minpunten
  •  Diameter van connector

Beste, Ruim 1 jaar geleden heb ik de RLC-423 gekocht. De kwaliteit van deze camera is uitstekend, maar ook de kwantiteit van Epine is ruim voldoende. De camera bleek namelijk na 1 jaar een technische mankament te hebben, en ik kreeg binnen 1 week een nieuw toestel. Dat zegt iets over Epine en hun producten.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'geweldig product'
9 10
Review door geplaatst op 07 augustus 2015
  • Pluspunten
  •  mooie uiterlijk van de camera
  •  maakt mooie dag en nachtopnamens
  •  goede hulp bij het navragen van informatie
  •  makkelijk installeren op je iphone -laptop en computer
  • Minpunten
  • Geen minpunten

Deze camera maakt overdag en in het donker prachtige beelden. Jammer dat de aansluitkabels zo kort zijn. De tip van jullie om de kabels met grote stekkers buiten in een verzameldoos te monteren en vandaar de netwerkkabel en kabel van de adapter naar binnen te brengen is een prima tip.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'ipcamera'
8 10
Review door geplaatst op 05 augustus 2015
  • Pluspunten
  •  goed beeld
  •  snel en makkelijk instaleren
  • Minpunten
  • Geen minpunten

In 2 minuten aangesloten (op bestaande bedrading) en hij werkt als een tierelier super beeld en goed bij te sturen

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'PTZ camera'
9 10
Review door geplaatst op 23 april 2015
  • Pluspunten
  •  Degelijke camera
  •  Simpele installatie
  •  Goed dag en nachtzicht
  • Minpunten
  • Geen minpunten

Op dinsdag besteld en woensdag al in huis. Direct gemonteerd wat denk ik binnen een half uurtje was gepiept. De software en app's werken prettig.De camera voelt degelijk aan en verzorgt een prima beeldkwaliteit.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Super camera!'
8 10
Review door geplaatst op 03 oktober 2014
  • Pluspunten
  •  Haarscherp beeld
  •  Snelle installatie
  •  Betrouwbare levering
  •  Goede service!!
  • Minpunten
  •  Dikke kabel
  •  App niet voor Windows Phone

Ik was al een tijdje op zoek naar een beveiligingscamera voor buiten en op aanraden heb ik contact gelegd met Epine. Goed en uitgebreid advies gehad! Namen echt de tijd om mee te denken voor de juiste camera. Ik heb de camera nu een aantal dagen en ben er erg tevreden mee! Het beeld is haarscherp en de installatie was zo gepiept! Ik heb op aanraden een SD-kaart bij de camera gekocht omdat ik er tegenop zag dat mijn PC thuis heel de dag aan moest staan. Maar met de app voor mijn iPad kan ik heel gemakkelijk de beelden beheren. Wel een nadeel is dat de app niet beschikbaar is voor Windows Phone. Ik las bij eerdere reviews dat de camera voor sommige wat kort is. Dat is bij mij niet het geval. Wel ben ik het eens dat de kabel wat aan de dikke kant is.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'RLC-423'
7 10
Review door geplaatst op 30 augustus 2014
  • Pluspunten
  •  instalatie
  • Minpunten
  • Geen minpunten

de bevestiging met keilbouten is naar mijn mening overbodig , gewoon pluggen en RvS schroeven heb ik gebruikt

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'PTZ camera RLC423'
8 10
Review door geplaatst op 11 augustus 2014
  • Pluspunten
  •  Mooi beeld
  •  Eenvoudig te installeren
  •  Goed nachtzicht
  •  Gevoeligheid instelbaar
  •  Stevige metalen behuizing
  • Minpunten
  • Geen minpunten

Deze camera geeft een heel mooi beeld. Met de instellingen had ik wat moeite mee, zoveel mogelijkheden. Maar met hulp van Epine (bedankt Gertjan!) er goed uitgekomen. Voor deze prijs vind je geen betere camera en hij ziet er nog goed en stevig uit ook.

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :
'Hele fijne camera!'
10 10
Review door geplaatst op 24 maart 2014

Camera is in gebruik met mijn mobiel en tablet. Installeren was er gemakkelijk door de simpele handeling. Ik gebruik hem samen met binnen camera C1 zodat het op 1 systeem draait. Ordernummer 20903458

Gebruikersgemak :
Kwaliteit :
Mogelijkheden :
Snelheid :

Persoonlijk advies ®

  • Altijd de scherpste prijzen
    en de beste kwaliteit
  • Voor 17:00 besteld,
    morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren
  • Klantenservice open
    van 09:30 tot 16:30 uur
  • Persoonlijk advies in onze winkel in Papendrecht
Aanmelden nieuwsbrief

  • Uitgebreid betaalgemak: