Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
+31 (0) 78 641 64 10 - klantenservice@epine.nl

Amaryllo

Amaryllo ontwerpt en produceert smart home-security producten zoals IP-camera's en IP-babyfoons. Alle producten zijn volledig gecertificeerd door Microsoft Skype en ondersteunen Google Drive opslag. De iCam HD en iSensor HD zijn bekroonde producten die prestigieuze Best Choice Awards hebben ontvangen op Computex 2014.

Populair: iSensor, Sensor Patio, 

De iCam HD 360 is een uitstekende IP-beveiligingscamera met veel handige functionaliteiten. De iCam verstuurt de opgenomen beelden via WiFi naar uw computer, tablet, smartphone. Uniek is dat beelden kunnen worden opgeslagen in de Cloud en vanuit de Amaryllo app worden beheerd. Via de app ontvang je bij beweging of geluid direct een melding door middel van een push-picture alert of push-tekst alert.

De iSensor HD is een uitstekende IP-beveiligingscamera met veel handige functionaliteiten die gemakkelijk in huis of kantoor kan worden ingezet. Op een snelle manier beveilig je je huis of houdt je een oogje op je huisdieren. Uniek is dat beelden kunnen worden opgeslagen in de Cloud en vanuit de Amaryllo app worden beheerd. Via de app ontvang je bij beweging of geluid direct een melding door middel van een push-tekst alert. 

De iSensor Patio HD is een uitstekende beveiligingscamera geschikt voor buitengebruik met veel handige functionaliteiten die gemakkelijk buitenshuis kunnen worden ingezet. Op een snelle manier beveilig je je huis of houdt je een oogje op je huisdieren. Uniek is dat beelden kunnen worden opgeslagen in de Cloud en vanuit de Amaryllo app worden beheerd. Via de app ontvang je bij beweging of geluid direct een melding door middel van een push-tekst alert of foto. 

De Amaryllo iCamPRO is de eerste IP-camera ter wereld die kan zien, horen en voelen. De iCamPro kan bewegend objecten automatisch signaleren en volgen. De compacte IP-camera is voorzien van een high-speed CPU met een gepatenteerde multi-sensor netwerk zodat elke beweging tot in detail kan worden gesignaleerd en vastgelegd. De iCamPRO is de kleinste intelligente beveiligingsrobot verkrijgbaar die real-time objecten kan signaleren en volgen. Zelfs in slechte lichtomstandigheden!

Persoonlijk advies ®

 • Altijd de scherpste prijzen
  en de beste kwaliteit
 • Op werkdagen voor 17:00 besteld,
  morgen gratis* bezorgd
 • Gratis retourneren
 • Direct advies van de specialist? Bel, mail of chat, WhatsApp
 • De beste deal maken? Vraag naar jouw korting
 • Speciaal voordeel voor installateurs en resellers
 • Uitgebreid betaalgemak: