Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
+31 (0) 78 641 64 10 - klantenservice@epine.nl

D-Link

D-Link is een grote speler op het gebied van high end IP-camera's. Naast de range voor professioneel gebruik heeft D-Link ook camera's voor consumenten. Met een D-Link IP-camera beveilig je onder andere kantoren, fabrieken, scholen, restaurants, hotels en woonhuizen via het netwerk. D-Link biedt diverse soorten IP-camera's aan. Denk aan een eenvoudige, staande D-Link IP-camera of aan een geavanceerde D-Link beweegbare camera met nachtzicht en wifi. Bekijk hieronder ons complete assortiment D-Link IP-camera's. Wilt je een advies op maat , neem dan contact op met onze sales afdeling. 

De D-Link camera's zijn specifiek ontworpen om te voldoen aan de hoge eisen de behoeftes van bedrijven en veeleisende consumenten die op zoek zijn naar kosten-efficiënte en effectieve binnen- en buiten camera's. D-Link levert high end binnencamera's met uitgebreide monitoring functies en buitencamera's met geavanceerde nachtzicht functies. Camera's zijn bedraad of draadloos te leveren. Alle camera's worden geleverd met bewegingsdetectie en notificatie. 

Mydlink™ is een cloud-gebaseerd platform dat een live verbinding tussen je router en je smartphone opzet om zo altijd en overal bij je D-Link systeem te kunnen. Of je de camerabeelden nu wilt bekijken, instellingen wilt wijzigen of observatietaken wilt automatiseren, via de mydlink™-link is bijna alles mogelijk.is het cloud based platform van D-Link. Mydlink creert een directe verbinding tussen je router en de Mydlink smartphone/router app van zodat u overal en altijd controle heeft over uw camera's.  Of je de beelden wilt bekijken, instellngen wilt wijzigen of een notificatie wilt ontvangen. 

 

Persoonlijk advies ®

 • Altijd de scherpste prijzen
  en de beste kwaliteit
 • Op werkdagen voor 17:00 besteld,
  morgen gratis bezorgd
 • Gratis retourneren
 • Direct advies van de specialist met onze online chat
 • Producten in het echt zien? Kom naar onze winkel in Papendrecht
 • Speciaal voordeel voor installateurs en resellers
 • Uitgebreid betaalgemak: