Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
+31 (0) 78 641 64 10 - klantenservice@epine.nl

Myfox

Myfox brengt al ruim 10 jaar innovatieve en toch zeer eenvoudige oplossingen voor het beveiligen van woningen op de markt. De unieke feature van het Myfox draadloze alarmsysteem is dat de sensoren pro-actief werken. Nog voordat een inbreker in je huis is zal het systeem dit al aan je doorgegeven hebben. De presentatie op de CES 2015 in Las Vegas betekende de definitieve mondiale doorbraak voor het Franse merk. 

Populair: Myfox Home Alarm , Myfox Security pakket , Myfox Security Camera

Myfox biedt een draadloos alarmsysteem dat uitgebreid kan worden met allerlei soorten slimme sensoren. Bovendien is het Myfox alarmsysteem te combineren met producten om slim schakelen van elektriciteit mogelijk te maken voor o.a. verlichting, poorten, rolluiken, garagedeuren, etc. Hierdoor kent Myfox een breed toepassingsgebied, van veiligheid tot comfort. Zo kunnen onder andere de producten van KlikAanKlikUit gebruikt worden in combinatie met het Myfox alarmsysteem. Voor wat betreft veiligheid heeft Myfox de meest voorkomende anti-inbraak sensoren in het pakket, maar je kunt het systeem ook uitgebreiden met melders voor rook, CO2, lekkage (diepvries) en persoonlijk alarm voor ouderen.

Het systeem maakt gebruikt van diverse draadloze communicatiestandaarden, waaronder: 433 MHz, 866 MHz en Wifi. Het is daarnaast nog uit te breiden met andere standaarden zoals EnOcean en GPRS, wat de brede inzetbaarheid ten goede komt. Vooral GPRS kan een zeer nuttige uitbreiding zijn. Op die manier kan het systeem ook bij het wegvallen van de internetverbinding nog altijd notificaties blijven sturen bij belangrijke gebeurtenissen.

Doordat alle onderdelen van Myfox draadloos werken is voor installatie van Myfox geen hak of breekwerk nodig. Myfox kan dus probleemloos en snel worden geïnstalleerd in bestaande bouw zonder gereedschap en zonder technische kennis.

Het Myfox alarmsysteem is erg gebruiksvriendelijk en eenvoudig te bedienen via een online portal en met smartphone, tablet of computer (PC of Mac). Hiermee kan de gebruiker eenvoudig, waar dan ook ter wereld, zijn systeem beheren. Of het nu een kantoor, winkel of vakantiehuisje is, met Myfox weet je wat er gebeurt!

De nieuwste telg in het Myfox assortiment is het Myfox Home Alarm. Het Home Alarm van Myfox is een ontzettend simpel te installeren draadloos alarmsysteem met uitgebreide mogelijkheden. Het systeem maakt gebruik van proactieve detectie. Er zal dus al een alarm afgaan en een notificatie gestuurd worden vóórdat inbrekers fysiek binnen zijn. Bekijk direct het Myfox Home Alarm.

Persoonlijk advies ®

 • Altijd de scherpste prijzen
  en de beste kwaliteit
 • Op werkdagen voor 17:00 besteld,
  morgen gratis bezorgd
 • Gratis retourneren
 • Direct advies van de specialist met onze online chat
 • Producten in het echt zien? Kom naar onze winkel in Papendrecht
 • Speciaal voordeel voor installateurs en resellers
 • Uitgebreid betaalgemak: