Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
+31 (0) 78 641 64 10 - klantenservice@epine.nl

Reolink


Cameramerk Reolink levert sinds 2009 wereldwijd camera's die zich laten kenmerken door kwaliteit en gebruiksgemak. Onder het motto 'Veiligheid is voor iedereen' zoekt het bedrijf naar innovatieve manieren om huizen en bedrijven niet alleen veiliger, maar ook comfortabeler te maken.

Populair: Reolink Argus 2 | Reolink C2 | Reolink RLK8-410B4 | Reolink supportpagina | Installatie

 

 
10015-reolink-ip-cameras-nieuw.png

Reolink IP Camera's

 
10016-reolink-camerasystemen-nieuw.png

Reolink Camerasystemen

 
10018-reolink-nvrs.png

Reolink NVR's

 
10017-reolink-accessoires-nieuw.png

Reolink Accessoires

 
11526-reolink-ai-ip-cameras.png

Reolink AI IP Camera's

Met voertuig- en persoonsdetectie

 
11527-reolink-ai-ip-camerasystemen.png

Reolink AI Camerasystemen

Met voertuig- en persoonsdetectie

 
12280-reolink-camera-sets-nieuw.png

Reolink camerasets

Reolink IP Camera's

 

Reolink batterij IP Camera's

Reolink batterij IP Camera's hebben als voornaamste voordeel dat ze 100% draadloos zijn. Ze verbinden draadloos met het internet via WiFi of, wanneer de camera dat ondersteunt, een SIM-kaart. Stroom krijgen ze van batterijen of een oplaadbare accu. Je hebt dus geen gedoe met kabels en kunt de camera's plaatsen waar je maar wilt. Absolute hardlopers in deze categorie zijn de Reolink Argus 2 (WiFi) en de Reolink Go (3G/4G).

Reolink WiFi IP Camera's

Reolink WiFi IP Camera's zijn zowel bedraad, als draadloos aan te sluiten. Sluit je ze bedraad aan, dan gebruik je een Ethernet kabel en een stroomadapter. Sluit je ze aan op WiFi, dan gebruik je alleen de stroomadapter en verbindt je de IP Camera met je WiFi netwerk.

Reolink PoE IP Camera's

Reolink PoE IP Camera's sluit je bedraad aan via PoE: Power over Ethernet. Dit doe je met een Ethernetkabel, die de camera zowel van stroom als van internet voorziet. Bij een gewone bedrade camera heb je twee kabels nodig, namelijk een stroom- en een Ethernet (LAN) kabel. Bij een PoE IP Camera gaan deze signalen dus door dezelfde kabel. Deze kabel moet dan nog wel van de router naar de camera gelegd worden.

Reolink Camerasystemen


Reolink camerasystemen laten zich, geheel in lijn met het motto van Reolink, kenmerken door kwaliteit en gebruiksgemak. De camera's blinken vooral uit in beeldkwaliteit. Elke camera staat garant voor haarscherp beeldmateriaal. Het merk biedt verschillende innovatieve systemen voor jouw huis of bedrijf. Basis van deze systemen zijn de twee typen NVR (Netwerk Video Recorder): de Reolink RLN8-410 2TB PoE NVR waar maximaal 8 camera's op kunnen worden aangesloten, en de Reolink RLN16-410 3TB PoE NVR waar maximaal 16 camera's op kunnen worden aangesloten. Op deze recorders kunnen zowel Reolink PoE IP Camera's, als WiFi IP Camera's worden aangesloten. Je bedient de systemen in de gebruiksvriendelijke, gratis Reolink app (iOs en Android), die zowel in het Engels als in het Nederlands beschikbaar is, of in de bijbehorende software op je PC.

Persoonlijk advies ®

 • Altijd de scherpste prijzen
  en de beste kwaliteit
 • Op werkdagen voor 17:00 besteld,
  morgen gratis* bezorgd
 • Gratis retourneren
 • Direct advies van de specialist? Bel, mail of chat, WhatsApp
 • De beste deal maken? Vraag naar jouw korting
 • Speciaal voordeel voor installateurs en resellers
 • Uitgebreid betaalgemak: