Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
+31 (0) 78 641 64 10 - klantenservice@epine.nl

Tenvis

Opgericht in 2005, Tenvis Technology Co, Ltd is een toonaangevende leverancier van IP Camera oplossingen en integratie van R & D, productie en verkoop. Tenvis IP Camera streeft naar een hoge kwaliteit, concurrerende geprijsd netwerk video surveillance apparatuur en professionele diensten voor wereldwijde klanten. 

Tenvis IP Camera

Epine Camerashop is door Tenvis IP Camera's geselecteerd haar producten aan te bieden op de Nederlandse markt. Hierdoor bieden wij als enige in Nederland het volledige Tenvis IP Camera assortiment aan en kunnen wij ook gelijk de volledige service en garantie aanbieden.

Populair: Tenvis IProbot3 , Tenvis TH 692 , Tenvis IP391W-HD , Tenvis TR3818 , IP-camera's

Tenvis IP Camera´s

Tenvis beschikt over een uitgebreid assortiment IP Camera's. Binnen het assortiment van Tenvis kunt u eenvoudige binnen IP-camera's tot High Definition buiten IP-camera's vinden. Voor elke toepassing heeft Tenvis IP camera's een geschikte IP-camera. 

Plug and Play Tenvis IP-camera's

De laatste modellen van Tenvis IP camera's zijn voorzien van Plug and Play technology. Dti houdt in dat u de camera zeer gemakkelijk kunt installeren. Alle instellingen zijn al van te voren voor u ingesteld. Kwestie van de Plug and Play IP Camera inpluggen op de router, van stroom voorzien en genieten van scherpe beelden.

 

Opname naar SD kaart, en PC:

De Tenvis IP Camera's zijn uitgerust met een SD kaart slot. Hiermee kunt u eenvoudig de beelden opslaan en via de software of app's terugkijken. Zodra de IP-camera beweging detecteert door middel van de ingebouwde bewegingsdetectie functionaliteit, wordt de video direct opgeslagen op de SD kaart.

 

Persoonlijk advies ®

 • Altijd de scherpste prijzen
  en de beste kwaliteit
 • Op werkdagen voor 17:00 besteld,
  morgen gratis bezorgd
 • Gratis retourneren
 • Direct advies van de specialist met onze online chat
 • Producten in het echt zien? Kom naar onze winkel in Papendrecht
 • Speciaal voordeel voor installateurs en resellers
 • Uitgebreid betaalgemak: