Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
+31 (0) 78 641 64 10 - klantenservice@epine.nl

Beveilig uw huis

Het kopen van een huis is een van de grootste investeringen in het leven en hoogst waarschijnlijk de grootste investering die u ooit zal maken. Het beveiligen van uw woning verzekert de veiligheid van de bewoners. Daarom is het belangrijk om gebruik te maken van de beste methoden die er zijn om de veiligheid van uw woning te beschermen.

Standaard beveiliging bestaat meestal uit standaard alarmsystemen en sloten voor deuren en ramen. Nieuwbouw wijken worden steeds meer opgeleverd met innovatieve toegangsystemen en andere prestigieuze ontwikkelingen. Relatief nieuw in de markt, maar met enorme voordelen voor het beveiligen van een woonhuis is cameratoezicht. De opkomst van cameratoezicht voor het huis groeit als gevolg van de behoefte aan een meer effectieve manier om criminelen af ​​te schrikken en wat belangrijker is, ze kunnen oppakken. Cameratoezicht is het enige beveiligingsproduct wat daadwerkelijk een indringer die de woning of pand betreedt kan indentificeren.

Wat kan cameratoezicht voor u betekenen?
Cameratoezicht biedt alle standaard beveiligingsfacetten van standaard beveiliging plus een grote hoeveelheid andere voordelen. Het zichtbaar tonen van cameratoezicht schrikt iedere ongewenste bezoeker af. Beveiligingsproducten zoals alarmsystemen worden ingezet om op dezelfde manier ongewenste bezoekers af te schrikken  maar veel huizen met een alarmsysteem falen inbrekers af te schrikken, zelfs wanneer het alarm paneel zichtbaar wordt getoond. Inbrekers zijn steeds meer bewust van het ontbreken van een (actief)alarmsysteem in woningen. Uit onderzoek blijkt dat 56% van de inbraken ’s nachts gebeurt en in 57% van de gevallen zelfs met de bewoners in het huis. Inbrekers zijn zich maar al te bewust van hoe zelden alarmsystemen worden ingeschakeld en zijn bovendien in de meeste gevallen bereid om het risico te nemen. Buren reageren vaak niet bij het horen van een alarm, en als er bewoners in het huis aanwezig zijn, krijgt de inbreker genoeg tijd om weg te vluchten. Camerabewaking kan wel helpen om dit tegen te gaan, omdat het werkt als een afschrikmiddel, een alarm kan actieveren, en kunnen de beelden die zijn opgeslagen gebruikt worden om te helpen bij het identificeren van de indringer.Diverse onderzoeken tonen aan dat eigenaren stelselmatig hun eigendom niet vergrendelen. 3% van de inbrekers komt door een open deur binnen, echter sloten houden de inbrekers ook niet binnen gezien 73% van de inbrekers ook ddoor een vergrendelende deur naar binnen komt. In de gevallen waar de deuren niet vergrendeld zijn of alarmsystemen niet zijn geactiveerd kan die betekenen dat verzekeringen onvreemde eigendommen niet vergoeden. Door het inzetten van cameratoezicht, kan de huiseigenaar samen met de politie de opgenomen beelden terugkijken wat kan leiden tot identificatie van de inbreker en het terugvinden van de gestolen eigendommen.

Inbrekers zijn zich bewust van de kracht van cameratoezicht en zullen dus bij het signaleren van cameratoezicht een potentiële inbraak afbreken.

Onze meest verkochte camerasets zijn:

IP NVR + 4 X Dome binnen

DVR + 2 X Bullet Camera

Camerabewakingssysteem
De camera is het meest zichtbare element van het camerasysteem. Camera's kunnen worden geplaatst binnen of buiten het huis afhankelijk van de gekozen locatie van de camera. Er zijn talloze varianten mogelijk afhankelijk van het doel waarvoor de camera zal worden ingezet. Buiten camera’s worden getest op waterdicht en vandaalbestendigheid om ervoor te zorgen dat ze niet kunnen worden beschadigd. De meest populaire plekken om camera’s te plaatsen zijn deuropeningen, gemakkelijke toegangspunten en alle donkere hoeken. U kunt ook kiezen voor een PTZ camera (paneel, tilt en zoom-opties). waarmee u de kijkpositie van de camera van afstand kunt bewegen en inzoomen.

Het volgende is de opnameapparatuur. U kunt in het geval van IP camera’s gebruik maken van de bijgeleverde software en uw PC om de beelden op te slaan. Vaak wordt er gekozen voor een separaat opnameapparaat(recorder). Deze registreert alle beelden, en stelt u in staat om de beelden het op te slaan en deze zo nodig aan de politie in het geval van een incident aan te bieden. Afhankelijk van de recorder die u koopt, kunt u ook de beelden op afstand monitoren, toegang verlenen aan door deuren of poorten te openen die zijn aangesloten op het systeem. Door middel van 2-weg audio kunt u live praten met bezoekers of indringers. De meeste recorders werken ook met mobiele telefoon applicaties zodat u de beelden live kunt bekijken en afspelen overal ter wereld! Zo kunt u een oogje houden op uw eigendom terwijl u afwezig bent!

Aanvullend kunt u kiezen uit een uitgebreide range monitoren waar u de beelden op kunt tonen. 

Epine Beveiligingscamera’s is een toonaangevende leverancier van camera toezichtsystemen in Nederland.

Epine Beveiligingscamera’s  heeft producten in verschillende prijsklassen geschikt voor elke installatie. Buiten, vandalismebestendige, dome, binnen verborgen camera's en infrarood camera’s zijn onderdeel van ons aanbod.

 

Bekijk aanbod

Persoonlijk advies ®

 • Altijd de scherpste prijzen
  en de beste kwaliteit
 • Op werkdagen voor 17:00 besteld,
  morgen gratis bezorgd
 • Gratis retourneren
 • Direct advies van de specialist met onze online chat
 • Producten in het echt zien? Kom naar onze winkel in Papendrecht
 • Speciaal voordeel voor installateurs en resellers
 • Uitgebreid betaalgemak: