Hoe kan ik mijn IROAD dashcam voorzien van de laatste firmware?

Alle IROAD dashcams worden automatisch voorzien van de laatste firmware. Zodra de IROAD app wordt geopend en verbonden met de dashcam wordt er automatisch gezocht naar een beschikbare update en eventueel direct geinstalleerd. Zo is je IROAD dashcam altijd voorzien van de laatste versie om optimaal te presteren.