Geen verbinding

De camera/software heeft waarschijnlijk de verkeerde encryptie (TKIP) vastgelegd. Dit kun je zelf verhelpen door op onze website het programma "IP camera finder (Windows)" te downloaden en te installeren. Zodra je dit programma opstart kun je hier via camera configuratie/netwerksettings/wifi settings de "Authentification" aanpassen naar de juiste. Dit moet zijn AES i.p.v. TKIP.