Installatie lijkt niet helemaal te zijn gelukt. Wat betekenen de LEDjes op de iSensor?

Als de installatie van de Amaryllo iSensor is geslaagd zul je 2 piepjes horen en een boodschap ("Congratulations") zien op je app. Het kan echter gebeuren dat de camera en de app toch nog geen verbinding met elkaar maken. Je zult na installatie dan 3 lange tonen horen. De LEDs op de camera geven een indicatie van het probleem:

• Als de groene LEDs blijven knipperen tot je de tonen hoort betekent het dat de camera geen verbinding tot stand kan brengen met de WiFi router. Meestal is het wachtwoord correct invoeren de oplossing voor dit probleem.
  • Wanneer de groene LED eerst knippert en daarna blijft branden is er wél verbinding met de router, maar kan de camera niet communiceren met de app. In dit geval zul je je smartphone opnieuw correct moeten verbinden met de router.