Hoe kan ik de gevoeligheid van de bewegingsdetectie instellen?

De gevoeligheid van de bewegingsdetectie is in te stellen in de app of via de Windows-software. Een hoger getal staat voor een hogere gevoeligheid. Wanneer je de camera buiten hebt hangen is een iets lagere gevoeligheid vaak verstandiger. Dan loop je minder het risico dat je SD kaart of harde schijf volloopt met beelden van bewegende blaadjes en langsvliegende vlinders en vogels.