Hoe installeer ik de EP-PM40WP op mijn WiFi netwerk via de app?

Zorg eerst dat de camera aan staat en is aangesloten met de bijgeleverde netwerkkabel aan de router. Download de PnP Cam app op je telefoon. Scan via de app de QR code op de onderkant van de camera en vul het standaard wachtwoord "111111" in.

Selecteer de instelling "WiFi settings" en kies het gewenste WiFi netwerk. Vul het wachtwoord van het WiFi netwerk in en klik op "done". Je kunt nu de camera loskoppelen van de router. De camera zal automatisch gaan herstarten en is hierna klaar voor gebruik.