Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
+31 (0) 78 641 64 10 - klantenservice@epine.nl

Hoe weet ik of er een SD kaart in mijn camera zit ingebouwd?

Aan de buitenkant van de camera kun je niet zien of er een SD kaart in zit. Wanneer je de SD kaart samen met de camera bij ons hebt besteld hebben wij de SD kaart reeds voor je ingebouwd. Natuurlijk kun je door middel van de app op je smartphone of in je browser op de PC zien of er een kaart in je camera zit.

Als je vraag hiermee niet (volledig) is beantwoord kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.
Telefoon
E-mail
Facebook
Twitter

Persoonlijk advies ®

• Altijd de scherpste prijzen
    en de beste kwaliteit
  • Op werkdagen voor 17:00 besteld,
    morgen gratis* bezorgd
  • Gratis retourneren
  • Direct advies van de specialist? Bel, mail of chat, WhatsApp
  • De beste deal maken? Vraag naar jouw korting
  • Speciaal voordeel voor installateurs en resellers
  • Uitgebreid betaalgemak: