Is mijn EP-PM40WP ook compatible met mijn Mac?

De beelden van de camera's van Lumiere kun je uiteraard bekijken en terugkijken op een Mac. Dat zul je dan moeten doen via de browser. Dedicated software voor de Mac is er namelijk helaas (nog) niet.

Voor de iPhone en iPad bestaan wel apps om je Lumiere camera te bekijken en besturen. Ga hiervoor naar deze pagina.

Als je vraag hiermee niet (volledig) is beantwoord kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.
Telefoon
E-mail
Facebook
Twitter

Persoonlijk advies ®

• Altijd de scherpste prijzen
    en de beste kwaliteit
  • Op werkdagen voor 17:00 besteld,
    morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren
  • Direct advies van de specialist met onze online chat
  • Producten in het echt zien? Kom naar onze winkel in Papendrecht
  • Speciaal voordeel voor installateurs en resellers