Is de IZV15-WAC ook compatible met een Mac?

Zmodo heeft geen software voor de Mac. Door middel van universele apps is het wel mogelijk om de beelden van de ZH-IZV15-WAC te bekijken, maar het volledige potentieel van de camera is slechts te ontgrendelen door de apps te gebruiken. Voor Windows is wel dedicated software te krijgen. Wanneer je Windows op je Mac draait door middel van een VPN is het dus wel mogelijk om je Zmodo te bedienen.