Is er een Zmodo app te krijgen voor mijn smartphone?

Smartphones met Android 2.3 of hoger en iPhones met iOS 6 of hoger kunnen gebruikt worden in combinatie met deze Zmodo camera. Toestellen met een ouder besturingssysteem worden niet ondersteund. Windows Phone kent ook (nog) geen ondersteuning.

Als je vraag hiermee niet (volledig) is beantwoord kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.
Telefoon
E-mail
Facebook
Twitter

Persoonlijk advies ®

• Altijd de scherpste prijzen
    en de beste kwaliteit
  • Op werkdagen voor 17:00 besteld,
    morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren
  • Direct advies van de specialist met onze online chat
  • Producten in het echt zien? Kom naar onze winkel in Papendrecht
  • Speciaal voordeel voor installateurs en resellers