Hoe formateer ik een SD Kaart en verwijder ik oude data?

Open de Zmodo app en selecteer de live feed van de IP-camera. Open vervolgens de instellingen van de camera door de het tandwiel pictogram rechts boven te selecteren. Selecteer vervolgens (Android) "Storage" of (IOS) "SD Card Storage". Selecteer vervolgens "Format" om alle huidige beelden op de microSD-kaart te wissen.

Let op: Dit is alleen nodig als u alle beelden op de microSD-kaart wilt wissen. De Zmodo IP-camera zal automatisch opnemen en de oudste beelden overschrijven wanneer de microSd-kaart de maximale capaciteit heeft bereikt. Zo heeft u altijd beschikking over de laatst opgenomen beelden afhankelijk van de grootte van de microSD-kaart.