Hoe schakel ik de audio aan/uit van mij Zmodo IP-camera?

Open de Zmodo app en selecteer de live feed van de IP-camera. Open vervolgens de instellingen van de camera door de het tandwiel pictogram rechts boven te selecteren. Schakel "Mic" aan of uit om de microfoon van de camera aan of uit te schakelen.

Zorg ervoor dat de camera is voorzien van de laatste update om gebruik te kunnen maken van de laatste beschikbare functies.