Hoe schakel ik de audio aan/uit van mij Zmodo IP-camera?

Open de Zmodo app en selecteer de live feed van de IP-camera. Open vervolgens de instellingen van de camera door de het tandwiel pictogram rechts boven te selecteren. Schakel "Mic" aan of uit om de microfoon van de camera aan of uit te schakelen.

Zorg ervoor dat de camera is voorzien van de laatste update om gebruik te kunnen maken van de laatste beschikbare functies.

Wanneer je vraag hier niet bij staat kun je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen.
Telefoon
E-mail
Facebook
Twitter

Persoonlijk advies ®

• Altijd de scherpste prijzen
    en de beste kwaliteit
  • Op werkdagen voor 17:00 besteld,
    morgen gratis bezorgd
  • Gratis retourneren
  • Direct advies van de specialist met onze online chat
  • Producten in het echt zien? Kom naar onze winkel in Papendrecht
  • Speciaal voordeel voor installateurs en resellers