Kan ik op mijn smartphone direct foto's of videobeelden opslaan?

Ja. Tijdens het bekijken van de live feed van de IP-camera kun je direct foto's en videoclips maken die rechtstreeks worden opgeslagen op de smartphone. Om een foto vast te leggen tik je in de live feed op de camera. Om een video vast te leggen tik je in de live feed op de videocamera.

Zorg ervoor dat de Zmodo app is voorzien van de laatste update om gebruik te kunnen maken van de laatste beschikbare functies.