Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
+31 (0) 78 641 64 10 - klantenservice@epine.nl

Waar vindt ik de instellingen en hoe kan ik de instellingen op mijn smartphone veranderen?

Open de Zmodo app en selecteer de live feed van de IP-camera. Open vervolgens de instellingen van de camera door de het tandwiel pictogram rechts boven te selecteren. In dit menu kunnen alle instellingen en functies van Zmodo IP-camera worden ingesteld.

Zorg ervoor dat de camera is voorzien van de laatste update om gebruik te kunnen maken van de laatste beschikbare functies.

Wanneer je vraag hier niet bij staat kun je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen.
Telefoon
E-mail
Facebook
Twitter

Persoonlijk advies ®

• Altijd de scherpste prijzen
    en de beste kwaliteit
  • Op werkdagen voor 17:00 besteld,
    morgen gratis* bezorgd
  • Gratis retourneren
  • Direct advies van de specialist? Bel, mail of chat, WhatsApp
  • De beste deal maken? Vraag naar jouw korting
  • Speciaal voordeel voor installateurs en resellers
  • Uitgebreid betaalgemak: