Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
+31 (0) 78 641 64 10 - klantenservice@epine.nl

Beter beveiligd met een deurbel met camera

Geschreven door op Ding dong... Je huis beveiligen én altijd kunnen zien wie er bij jou op de stoep staat? Met een deurbel met camera kan het.

Ding dong... Je huis beveiligen én altijd kunnen zien wie er bij jou op de stoep staat? Met een deurbel met camera kan het.

Deurbel met camera = deurbel en beveiligingssysteem in één

"Hallo, wie is daar?" Een slimme deurbel met camera uit ons assortiment beantwoordt deze vraag op geheel nieuwe wijze. Met een deurbel en beveiligingssysteem in één, zie, hoor en spreek je iedereen die bij jou aan de deur komt. Of je zelf nu toevallig aan de andere kant van de wereld bent, of net om de hoek: waar je ook bent, verbindt de deurbel met internet en volg via de gratis app op je smartphone, tablet of pc 24/7 wie er bij jou aanbelt. Inbrekers heb je dus gelijk heterdaad betrapt op beeld en kun je zelf gelijk afschrikken door via de deurbel te communiceren ("ik schakel de politie in!" - om maar iets te noemen). Daarnaast is dit natuurlijk ook gewoon handig voor als je oma aanbelt en jij niet huis bent, kun je dit haar gelijk even laten weten. Of verwacht je een pakketje? Geef gelijk aan de postbode door dat deze bij de buren kan worden afgeleverd.Of wanneer je zelf in de file staat en je je vrienden alvast naar binnen wilt laten: "Hoi jongens, ik ben onderweg, de sleutel ligt onder de deurmat!" Oké, dat laatste is overigens niet aan te raden, maar dit kun je dan weer handig oplossen met een sleutelkluisje. Die hebben wij trouwens ook :-)

Deurbel met camera WiFi of PoE

Onze deurbellen kun je bedraad en/of draadloos aansluiten op het internet. Een Wifi deurbel kun je draadloos op je netwerk aansluiten. Dit maakt installatie erg gemakkelijk. Binnen een paar minuten is de deurbel klaar voor gebruik. Je kunt nu gebruik maken van de deurbel via je smartphone of tablet. Ondersteunt de deurbel PoE (Power over Ethernet), dan kun je deze (ook) bedraad aansluiten. Handig voor als je WiFi signaal niet toereikend is. Zowel het beeld- en geluidssignaal worden dan getransporteerd door de netwerkkabel. Ook handig: PoE zorgt ervoor dat de stroom via de netwerkkabel gaat waardoor je geen batterijen, stroompunt of stopcontact nodig hebt. Mits je router dat ondersteunt, natuurlijk.

Inbouw of opbouw deurbel met camera

Wij hebben zowel inbouw als opbouw modellen deurbellen met camera in ons assortiment. Afhankelijk van het type oude deurbel, kunnen beide typen op je bestaande deurbelverbinding worden aangesloten. Inbouw modellen werk je echter weg in de muur (de DoorBird Inbouw D202B Roestvrijstaal Brons bijvoorbeeld), terwijl je opbouwmodellen aan de muur monteert maar niet wegwerkt (Spotcam Ring Video Deurbel bijvoorbeeld).

Deurbel met camera zonder smartphone

Wil je een deurbel met camera, zonder dat je afhankelijk bent van een smartphone? Kies dan voor een video deurbel met apart scherm. De Dahua Easy4ip VTO2111D-WP Smart Video Deurbel bijvoorbeeld, met de Dahua Easy4ip VTH5221D 7 inch Monitor. Zo kun je als je thuis bent altijd zien wie er op de stoep staat, zonder dat je een smartphone nodig hebt.

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een deurbel met camera? Bel dan bij ons aan! Kom langs in onze winkel in Papendrecht of bel 078 641 6410 voor persoonlijk advies.

8341-deurbel-met-camera.jpg

Persoonlijk advies ®

  • Uitgebreid betaalgemak: