Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
+31 (0) 78 641 64 10 - klantenservice@epine.nl

Spy Camera's: onopvallend en discreet filmen

Geschreven door op Helaas is het soms wel eens nodig: beelden opnemen zonder dat iemand het merkt. Bij Epine verkopen we speciale Spy Camera's, waarvan de meeste al verstopt zitten in normale, alledaagse voorwerpen voor in je huis of je bedrijf. Een van onze nieuwste toevoegingen: een Spy Camera annex bureaulamp.

Helaas is het soms wel eens nodig: beelden opnemen zonder dat iemand het merkt. Bij Epine verkopen we speciale Spy Camera's, waarvan de meeste al verstopt zitten in normale, alledaagse voorwerpen voor in je huis of je bedrijf. Een van onze nieuwste toevoegingen: een Spy Camera annex bureaulamp.

Over onze Spy Camera's

Onopvallend en discreet filmen, dat is wat onze Spy Camera's doen. Kenmerkend voor de verborgen camera's in ons assortiment is dat ze in de regel multi-inzetbaar zijn. Ze zien eruit als alledaagse voorwerpen (zoals een klok of een bril), en zijn vaak ook op die manier te gebruiken. Je hebt dus een functionerende camera en huishoudelijk voorwerp in één. Ze gaan op die manier een stapje verder dan sommige verborgen camera's: je hoeft ze niet te verstoppen, ze zijn al verborgen. Wil je toch liever zelf een camera verbergen? Dat kan ook. Hiervoor hebben we bijvoorbeeld ook een speciale mini inbouw camera in ons assortiment.

Een paar kenmerken op een rij:

 • De meeste camera's zijn voorzien van bewegingsdetectie en nachtzicht, en beelden kun je 24/7 volgen op je smartphone of PC. Wordt er beweging gedecteerd? Dan ontvang je hiervan meteen een melding.
 • Het installeren van een Spy Camera is gelukkig zo gepiept. De installatie is Plug & Play, dat wil zeggen: de camera's zijn zo gemaakt dat je geen technicus hoeft te zijn om ze zelf in gebruik te nemen. Wel zo makkelijk. Meer weten over de installie? Bekijk dan het Stappenplan SpyCam installatie.
 • De resolutie van de camera's varieert van VGA (640 x 480) tot Full HD (1920 x 1080 pixels).
 • De stroomvoorziening loopt via een accu die door middel van een reguliere usb-lader opgeladen kan worden en/of door middel van een stroomadapter.

Nieuw: Spy Camera annex burealamp

Spy Camera Bureaulamp Full HD WiFi. Maak opnamen zonder dat iemand het merkt: alleen jij weet dat jouw lamp niet alleen licht geeft, maar ook een oogje in het zeil houdt. En deze lamp brengt ook nog eens sfeer aan met de vijf verschillende te kiezen lichtkleuren, die je instelt in de bijbehorende gratis app (iOs en Android). De camera is voorzien van bewegingsdetectie en nachtzicht. En verbindt je 'm met je Wi-Fi netwerk, dan kun in de app op je smartphone of tablet overal ter de wereld live meekijken en meldingen ontvangen. Beelden sla je eenvoudig op op een micro SD-kaart (niet standaard meegeleverd) aan de achterkant van het apparaat. Handig is ook dat dit apparaat zowel een USB-oplader als een oplaadbare accu heeft, zodat je 'm overal kunt plaatsen waar je maar wilt.

Ook nieuw: Spy Camera Cilinder Full HD WiFi

Spy Camera Cilinder Full HD WiFi. De luchtkwaliteit meten, de temperatuur aangeven en beeldmateriaal opnemen: deze slimme, handzame Spy Camera kan het allemaal. Met de draaibare lens met 330 graden kijkhoek mis je niets van wat er in jouw huis of bedrijf gebeurt, zonder dat iemand het doorheeft. De camera heeft namelijk het uiterlijk van een compacte speaker. Ook deze Spy Camera is voorzien van bewegingsdetectie, nachtzicht, een SD-kaart slot, oplaadbare accu en USB-oplader. Detecteert het apparaat een problematische luchtvochtigheid en/of temperatuurniveau, dan ontvang je desgewenst hier ook meteen een melding van in de app op je mobiele apparaat.

Meer weten? Bekijk ons volledige assortiment Spy Camera's of kom langs in de winkel voor persoonlijk advies en een gratis productdemonstratie.

8366-spy-camera.jpg

Persoonlijk advies ®

 • Altijd de scherpste prijzen
  en de beste kwaliteit
 • Op werkdagen voor 17:00 besteld,
  morgen gratis bezorgd
 • Gratis retourneren
 • Direct advies van de specialist met onze online chat
 • Producten in het echt zien? Kom naar onze winkel in Papendrecht
 • Speciaal voordeel voor installateurs en resellers
 • Uitgebreid betaalgemak: