Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
+31 (0) 78 641 64 10 - klantenservice@epine.nl

Beveilig je baby- of kinderkamer met een camera

Geschreven door op De meeste ongevallen met kinderen gebeuren thuis. Een camera of camerasysteem kan een oogje in het zeil houden en jouw kleintjes onbezorgd en veilig binnen laten spelen en slapen.

Nu de herfst is begonnen, zullen kinderen weer wat vaker binnen spelen in plaats van buiten. Maar ook binnen zit, zeker bij kleine kinderen in de leeftijd van 0 tot 5 jaar, een ongeluk in een klein hoekje. De meeste ongevallen met kinderen gebeuren immers thuis. Een camera of camerasysteem kan een oogje in het zeil houden en jouw kleintjes onbezorgd en veilig binnen laten spelen en slapen.

Een camera voor jouw kleintjes

Kleine kinderen brengen heel wat uren door in hun kamer. Heb je al eens gedacht aan een beveiligingscamera of een babyfoon met camerafunctie op de kinderkamer? Tegenwoordig heb je voor weinig geld al een zeer geavanceerde camera in huis. Dit is niet alleen handig voor baby's, maar ook als kinderen al wat ouder zijn. Met een goede camera of camerasysteem, voorzien van slimme functies, kun je jouw kleintjes met een gerust hart alleen laten op hun kamer. Bij Epine verkopen we een aantal camera's die bijzonder geschikt zijn voor meer veiligheid voor jou en je gezin.

De Twist HD en Mini Cube HD Camera van Home8

De Twist HD en Mini Cube camera zijn voorzien van nachtzicht en signaleren menselijke bewegingen, waarvan ze direct een melding versturen met beeldmateriaal naar de app op je smartphone. Ook hebben beide modellen een luister- en terugspreekfunctie, waarmee je met jouw kindje kunt praten en hem of haar bijvoorbeeld gerust kunt stellen. Veilig, en vaak nog leuk ook! De Twist HD Binnen camera kun je daarnaast op afstand 360 graden draaien. Zo mis jij geen enkele hoek van de kamer.
Je kunt er hierbij ook voor kiezen om een volledig systeem van Home8 te installeren. Home8 biedt namelijk nog meer slimme apparaten die de veiligheid van jouw gezin kunnen vergroten, zoals een brand- en koolmonoxide melder, deur- en raam sensoren en een watermelder. Zo zijn jij en je kinderen meteen beschermd tegen brand, lekkage en allerlei andere huiselijke gevaren.

De Argus en Keen camera van Reolink

Nieuw in ons assortiment: de Reolink Argus en Reolink Keen. Beide camera's werken via Wi-Fi en op batterijen en zijn dus echt volledig, 100 % draadloos. Het grote voordeel is dat je ze dus kunt plaatsen waar je maar wilt, zonder je druk te hoeven maken over stopcontacten, netwerkkabels en andere bekabeling. De Argus is weerbestendig en dus geschikt voor binnen en buiten. De Keen is speciaal voor binnen ontworpen. De bewegingssensoren ontgaan geen enkele beweging, het nachtzicht van de camera's zorgt voor ogen in het donker en de luidspreker en microfoon bieden jou de mogelijkheid om mee te luisteren en te praten. Heel handig voor in de baby- of kinderkamer dus.

De EP-PM12WP binnen IP Camera Wit

De Lumiere EP-PM12WP binnen IP Camera Wit (zo, da's een hele mond vol) is net als de camera's van Home8 en Reolink voorzien van een luidspreker en microfoon. Ook met deze camera kun je dus met je kleintje communiceren. Deze camera is daarnaast een PTZ camera, wat staat voor 'Pan, Tilt en Zoom'. Dit betekent dat de camera kan draaien, kantelen en inzoomen. Via de software of app op je PC of smartphone kun je dit ook op afstand doen. De 12 ledlampjes zorgen daarnaast voor een helder nachtzicht, zodat je ook kunt zien of jouw zoon of dochter goed doorslaapt.

Nog meer camera's

Met deze modellen stoppen de mogelijkheden natuurlijk niet. Kijk eens rond in ons volledige assortiment IP-camera's voor alle verschillende opties, of kom langs in onze winkel voor persoonlijk advies op maat.

7237-17504410-1849262011996237-5961787296457337902-o.jpg

Persoonlijk advies ®

 • Altijd de scherpste prijzen
  en de beste kwaliteit
 • Op werkdagen voor 17:00 besteld,
  morgen gratis bezorgd
 • Gratis retourneren
 • Direct advies van de specialist met onze online chat
 • Producten in het echt zien? Kom naar onze winkel in Papendrecht
 • Speciaal voordeel voor installateurs en resellers
 • Uitgebreid betaalgemak: