Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
+31 (0) 78 641 64 10 - klantenservice@epine.nl

Camerabewaking in Nederland: steeds meer betaalbare camera's en beter beeld

Geschreven door op Steeds meer mensen kopen een beveiligingscamera om hun huis en/of bedrijf te beveiligen. Beveiligingscamera's worden dan ook steeds beter, handzamer, makkelijker te bedienen en goedkoper, weten we bij Epine.

Steeds meer mensen kopen een beveiligingscamera om hun huis en/of bedrijf te beveiligen, meldden verschillende media deze week. In totaal zijn er al ruim anderhalf miljoen bedrijfs- en privécamera’s in ons land. En dat aantal neemt gestaag toe. Beveiligingscamera's worden dan ook steeds beter, handzamer, makkelijker te bedienen en goedkoper, weten we bij Epine.

Meer geregistreerde bewakingscamera's

"De bewakingscamera rukt op", aldus het AD. En dat is een mooie ontwikkeling voor de politie. Steeds meer mensen kopen en installeren namelijk niet alleen een bewakingscamera, ze registreren deze ook steeds vaker bij de politie. Bij het project Camera in Beeld kunnen mensen hun camera aanmelden en zo de politie een handje helpen. "Camera in Beeld is een politiesysteem, die alle (particuliere en overheids-)camera’s op een kaart weergeeft. Zo heeft de politie overzicht van welke camera’s waar hangen en waar zij opnames van maken", aldus de politie op haar website. "Wanneer er bijvoorbeeld een overval, straatroof of een inbraak is geweest, kan de politie heel snel op de kaart zien of er camera’s aanwezig zijn, die mogelijk beelden van het incident hebben opgenomen. Als dat zo is, neemt de politie contact op met de eigenaar van de betreffende camera. Met Camera in Beeld kan de politie dus sneller meer incidenten op te lossen." De teller van het aantal geregistreerde particuliere camera's staat nu op bijna 200.000. En dat zijn wel 200.000 extra paar ogen en oren om alles in de gaten te houden. Het project is in de praktijk dan ook al zeer waardevol gebleken. Zó waardevol zelfs, dat de politiebonden graag zouden zien dat het registreren van camera's bij de politie verplicht wordt. Zoals in België, waarin dit al verplicht is gesteld.

Betere beveiligingscamera's voor een betaalbare prijs

20, 30 jaar geleden kostte een goede beveiligingscamera en/of goede beveiligingscamera set als snel een klein fortuin. Maar de ontwikkeling van de technologie heeft de afgelopen decennia niet stilgestaan. Tegenwoordig heb je al een goede bewakingscamera voor een kleine prijs. Zo ben jij bij Epine al beveiligd vanaf slechts 79 euro. En tegelijkertijd ben je dan ook slim beveiligd: de camera's in ons assortiment zijn te verbinden met het internet en via een gratis app in te stellen, te bedienen en te volgen op je smartphone. Zo ben jij altijd op de hoogte. Daarnaast zijn alle camera's uit ons assortiment eenvoudig te installeren. Hier heb je geen technische kennis voor nodig. Wel zo makkelijk!

Meer weten?

Ook jouw huis en/of bedrijf betaalbaar én goed beveiligen? Neem dan snel een kijkje in ons assortiment of kom langs in de winkel voor persoonlijk advies. Telefonisch advies inwinnen kan natuurlijk ook: bel hiervoor naar 078 6416410.

8556-surveillance-camera-3137102-960-720.jpg

Persoonlijk advies ®

 • Altijd de scherpste prijzen
  en de beste kwaliteit
 • Op werkdagen voor 17:00 besteld,
  morgen gratis bezorgd
 • Gratis retourneren
 • Direct advies van de specialist met onze online chat
 • Producten in het echt zien? Kom naar onze winkel in Papendrecht
 • Speciaal voordeel voor installateurs en resellers
 • Uitgebreid betaalgemak: