Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
+31 (0) 78 641 64 10 - klantenservice@epine.nl

Dahua Easy4ip. Nieuwste generatie IP Camera's

Wanneer je een nieuwe merk IP-camera's wilt toevoegen aan het assortiment is het altijd spannend om te zien of de klant ook de toegevoegde waarde ziet zoals we voor ogen hebben. Met de Dahua Easy4ip is dit in een korte periode volledig gelukt.

Wanneer je een nieuwe merk IP-camera's wilt toevoegen aan het assortiment is het altijd spannend om te zien of de klant ook de toegevoegde waarde ziet zoals we voor ogen hebben. Met de Dahua Easy4ip is dit in een korte periode volledig gelukt. De uiterst betrouwbare Dahua IP-camera's zijn al binnen enkele weken erg populair onder onze klanten en krijgen mooie waarderingen. Dahua maakt prachtige innovatieve bewakingcamera's. Voor ieder budget is er wel een oplossing.

De technologieën die gebruikt worden om te komen tot zulke fraaie producten worden niet zo vaak belicht. Wij hebben echter gemerkt dat er best veel (potentiële) Dahua gebruikers zijn die daar geïnteresseerd in zijn. Een aantal specificaties en features van de Dahua IP-camera's nemen we onder de loep.

Aansluitmogelijkheden

Een IP-camera aan je netwerk koppelen kan op verschillende manieren. Een populaire methode is de camera via WiFi of netwerkkabel aan te sluiten op je netwerk (router). Je hebt dan nog wel een stopcontact nodig in de buurt van de camera. Anderzijds kun je de camera via PoE in je netwerk plaatsen. Dankzij PoE (Power over Ethernet) gaat naast data, ook de stroom door de netwerkkabel. Hierdoor kun je een IP camera plaatsen op plekken waar geen stopcontact in de buurt is.

Dahua Easy4ip heeft elke oplossing in huis. Elke camera kan zowel in een Dahua Easy4ip. Nieuwste generatie IP Camera's
WiFi / netwerkkabel versie worden aangeschaft als een PoE versie. En dat
allemaal tegen uiterst vriendelijke prijzen.

Tip: Full HD, WiFi en PTZ. De Dahua Easy4ip DH-SD22204T-GN-W biedt wel
heel veel.....

Opslaan van camerabeelden

 Dahua biedt 4 manieren om camerabeelden van een IP-camera op te slaan. Rechtsreeks op de PC, opslaan op een SD kaart, opslaan op een Netwerk Video Recorder en direct opslaan op een NAS (Synology). Voor ieder budget is er dus wel een oplossing.

Met de Dahua NVR4104 inclusief 2TB harde schijf ben je verzekerd van wekenlang opnemen.

Van afstand bestuurbaar, oftewel PTZ

Sommig camera's kun je vanuit de app kunt besturen. Kantelen, draaien en zoomen kun je dan op afstand. Voor veel situaties is dat ideaal. Binnencamera's met PTZ zijn prima geschikt om te dienen als babymonitor of om (live) personen of objecten binnen te volgen. PTZ-Camera's voor buiten worden vaak gebruikt in uitgaansgebieden of op bedrijfsterreinen. Met slechts één Dahua PTZ-camera kun je al een flink gedeelte van een terrein in de gaten houden.

De benodigde extra componenten en elektronica zorgen ervoor dat de prijs wat hoger ligt dan van niet bestuurbare camera's, maar de extra functionaliteit maakt het die meerprijs vaak wel waard.

De IP-camera's hebben allemaal een app

De IP-camera's van Dahua die werken via internet hebben allemaal een app voor 
iOS of Android. De apps zijn volledig gemaakt om te werken met de functionaliteiten
van de camera. In de app vind je dus geen nutteloze, niet-werkende knoppen of andere
toeters en bellen. Gewoon, to the point.

Tenslotte wat concrete toepassingen en geschikte modellen:

  • "Ik wil een camera voor in mijn huiskamer. Uiteraard wil ik een melding wanneer de camera iets bemerkt."
    Een simpel te installeren en te bedienen binnencamera met HD resolutie is een prima keuze. Denk bijvoorbeeld aan de Dahua C15 of de Dahua A35.
  • "Op mijn bedrijfsterrein staat een aantal heftrucks. Die wil ik wel een beetje in de gaten kunnen houden."
    Een degelijke buiten IP-camera met een brede kijkhoek of PTZ-functie is hier de geschikte optie. Bijvoorbeeld de bestuurbare DH-SD22204T-GN-W of de IPC-HFW1320S-W met maar liefst 30 meter nachtzicht.
  • "In mijn buurt worden de laatste tijd auto's bekrast. Ik wil een bewakingscamera waarmee 's nachts goede beelden van mijn auto worden gemaakt."
    Een buitencamera met fantastisch nachtzicht is de Dahua IPC-HDBW1320E-W. Maar liefst 30 meter nachtzicht zorgt ervoor dat je in het duister alles ziet.

Heb je nog vragen over Dahua?

Die vragen mag je stellen aan onze specialisten. Je kunt ze de hele dag (8:30 - 21:00) bereiken op telefonnummer 078-6416410. Een mailtje sturen kan naar sales@epine.nl. En overdag staat onze livechat ook aan. Rechtsbeneden op deze pagina kun je daar je vragen inschieten.

 

 

6002-AAEAAQAAAAAAAAgzAAAAJDUwYzY3NmE2LTA2ZmItNDA2ZC1iYjhmLWQxZmE2MzBmZjI1MA.jpg

Persoonlijk advies ®

  • Uitgebreid betaalgemak: