Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
+31 (0) 78 641 64 10 - klantenservice@epine.nl

Ring Chime. Luid en duidelijk.

Een van de populairste draadloze deurbellen is de Ring. Fraai design, moderne functies en een degelijke behuizing. En ja, ik heb het nog steeds over een deurbel. Nu is er een uitbreiding. De Chime. Een losse bel zodat iedereen in huis de deurbel hoort gaan. Ouderwets?

Draadloze deurbellen zijn hot. Dat klinkt een beetje gek. Want een deurbel is in principe niet echt sexy. Als je echter bekijkt wat een techniek er tegenwoordig in zo'n slimme deurbel gebruikt wordt ga je begrijpen dat er echt een flinke markt voor is. Camera's, bewegingsmelders, notificaties via de smartphone en twee-weg audio. Wat nog wel eens wordt vergeten is een "traditionele" hoorbare bel. Ring heeft vanaf nu een oplossing. Meet the Chime.


Ring ChimeDe Ring Chime

De Ring Chime is een losse unit die alleen maar stroom nodig heeft. De Chime werkt gewoon op 220 Volt. Prik hem in een stopcontact op een plaats waar je WiFi netwerk reikt en de bel zal werken. De Chime wordt verbonden met je WiFi netwerk en werkt vanaf dat moment als een losse bel voor de Ring deurbel. Wanneer aan de deur gebeld wordt zal de Chime een melodie spelen.


Makkelijk in te stellen

Natuurlijk is het volume te regelen en is ook in te stellen welke melodie er wordt afgespeeld. Daarnaast kun je via de Ring app instellen op welke tijden de Chime daadwerkelijk moet klinken. Als je bijvoorbeeld van huis bent is het krijgen van een notificatie op je smartphone een zinvollere actie.


Ring Chime. Luid en duidelijk.De Ring zelf, op stroom en met ingebouwde accu

De Ring deurbel zelf is te krijgen in meerdere kleuren. Er is er altijd wel een die bij het exterieur van je woning past. En hij werkt gewoon op een 220 Volts adapter. Interessant is echter dat er ook een grote oplaadbare accu in de deurbel zit. De bel werkt dus ook een aantal maanden autonoom, zonder verbinding met een stopcontact.
Wil je meer informatie over de Ring deurbel of Chime, of heb je al een Ring en wil je die uitbreiden met de handige Chime, bel dan naar onze verkopers op 078-6416410. Of stuur een mailtje naar sales@epine.nl.  

5999-download.jpg

Persoonlijk advies ®

 • Altijd de scherpste prijzen
  en de beste kwaliteit
 • Op werkdagen voor 17:00 besteld,
  morgen gratis bezorgd
 • Gratis retourneren
 • Direct advies van de specialist met onze online chat
 • Producten in het echt zien? Kom naar onze winkel in Papendrecht
 • Speciaal voordeel voor installateurs en resellers
 • Uitgebreid betaalgemak: