Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
+31 (0) 78 641 64 10 - klantenservice@epine.nl

De 5 beste betaalbare camerasystemen voor ondernemers

Geschreven door op Deze week is het weer de nationale Week van de Veiligheid. Dit jaarlijkse initiatief, een samenwerking van het Ministerie van Veiligheid en Justitie en de detailhandel, helpt ondernemers om hun veiligheid te vergroten. Van groot belang voor deze veiligheid zijn goed werkende camerasystemen.

Deze week is het weer de nationale Week van de Veiligheid. Dit jaarlijkse initiatief, een samenwerking van het Ministerie van Veiligheid en Justitie en de detailhandel, helpt ondernemers om hun veiligheid te vergroten. Van groot belang voor deze veiligheid zijn goed werkende camerasystemen. En daar ontbreekt het juist vaak aan. Uit onderzoek blijkt dat een groot aantal winkeliers camerasystemen heeft waarop criminelen niet te herkennen zijn. Sommige ondernemers hebben zelfs helemaal geen systeem geïnstalleerd. Dat betekent tijd voor actie: "We moeten ondernemers stimuleren om moderne camerasystemen te installeren. Die zijn tegenwoordig ook niet zo erg duur", aldus burgemeester van Rotterdam, Ahmed Aboutaleb, in een uitzending van Opsporing Verzocht.

"We moeten ondernemers stimuleren om moderne camerasystemen te installeren. Die zijn tegenwoordig ook niet zo erg duur."
- Ahmed Aboutaleb


Camerasystemen van Zmodo

Bij Epine verkopen we dergelijke betaalbare en goede camerasystemen. Bijvoorbeeld van Zmodo, een wereldwijd opererend bedrijf in videoproducten. Dit merk heeft ervoor gekozen om camerasets in grote aantallen te produceren. En met die keuze kan Zmodo cameraproducten voor een lagere prijs aanbieden, zonder dat de kwaliteit daaronder lijdt.
De camerasystemen laten zich dan ook kenmerken door een goede prijs - kwaliteit verhouding en gebruiksgemak in combinatie met geavanceerde functies. Deze 'doe-het-zelf' systemen zijn makkelijk te installeren, zonder dat er een technicus aan te pas hoeft te komen. Ze zijn daarbij voorzien van zogenaamde Power over Ethernet (PoE): een even slimme als logische technologie die het mogelijk maakt dat zowel beeld als stroom door één kabel worden getransporteerd. Door gebruik te maken van deze techniek is het mogelijk om camera's te plaatsen op plekken waar een stopcontact niet in de buurt is. Daarnaast zijn deze camerasystemen eenvoudig te bedienen via een gratis mobiele app.

De 5 beste betaalbare camerasystemen op een rij

Een overzicht van de vijf beste betaalbare camerasystemen voor ondernemers en winkeliers uit ons assortiment:

 1. De Zmodo ZS-2004-1TB Full HD 1080p sPoE Camerasysteem
  Prijs: €790,-
  Wordt geleverd met: 4 camera's (1080p), 1 NVR recorder voor opslag van de beelden, inclusief een 1 TB harde schijf.
 2. Zmodo ZS-2008-2TB Full HD 1080p sPoE Camerasysteem
  Prijs: €1.190,-
  Wordt geleverd met: 8 camera's (720p), 1 NVR recorder (32 kanaals) voor opslag van de beelden, inclusief een 2 TB harde schijf. Dit systeem is uitbreidbaar tot 32 camera's.
 3. Zmodo ZM-SS88B2B8-S-2TB Full HD 1080P Camerasysteem
  Prijs: €1.090,-
  Wordt geleverd met: 8 camera's (Full HD), 1 NVR recorder voor opslag van de beelden, inclusief een 2 TB harde schijf.
 4. Zmodo ZM-1004-S-1TB HD sPoE Camerasysteem
  Prijs: €449,-
  Compleet camerasysteem bij uitstek geschikt voor kleine ondernemers.
  Wordt geleverd met: 4 camera's (1280 x 720 HD), 1 NVR recorder voor opslag van de beelden, inclusief een 1 TB harde schijf.
 5. Zmodo ZM-SS88B2B4-S-1TB Full HD 1080P Camerasysteem
  Prijs: €890,-
  Wordt geleverd met: 4 camera's (Full HD 1080 p), 1 NVR recorder voor opslag van de beelden, inclusief een 1 TB harde schijf.

Advies nodig?

Wil je als ondernemer weten welk camerasysteem het beste bij jouw situatie past? Kom dan naar onze winkel voor vrijblijvend advies op maat en een demonstratie van de mogelijkheden. Telefonisch advies inwinnen kan natuurlijk ook: bel daarvoor 078 641 64 10.

7422-de-5-beste-betaalbare-camerasystemen-voor-ondernemers.jpeg

Persoonlijk advies ®

 • Altijd de scherpste prijzen
  en de beste kwaliteit
 • Op werkdagen voor 17:00 besteld,
  morgen gratis bezorgd
 • Gratis retourneren
 • Direct advies van de specialist met onze online chat
 • Producten in het echt zien? Kom naar onze winkel in Papendrecht
 • Speciaal voordeel voor installateurs en resellers
 • Uitgebreid betaalgemak: