Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
+31 (0) 78 641 64 10 - klantenservice@epine.nl

De innovatieve DoorBird deurbel

DoorBird is een merk van Bird Home Automation, een Duits-Amerikaans bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in slimme huisautomatiseringsproducten. Met haar vernieuwende technologie heeft Bird Home Automation inmiddels meerdere (inter)nationale prijzen op haar naam staan.

DoorBird is een merk van Bird Home Automation, een Duits-Amerikaans bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in slimme huisautomatiseringsproducten. Met haar vernieuwende technologie heeft Bird Home Automation inmiddels meerdere (inter)nationale prijzen op haar naam staan. Daarmee is het bedrijf uitgegroeid tot marktleider van smartphone deursystemen en WiFi deurbellen in Europa. In deze blogpost bespreken we de DoorBird D101 WiFi PoE Deurbel Wit: één van de innovatieve modellen van de DoorBird deurbel uit ons assortiment.

DoorBird D101 WiFi PoE Deurbel Wit

Slim en praktisch - dat is de DoorBird D101 deurbel. Met de 180 graden panaroma lens, een scherpe beeldresolutie van 1280 x 720 pixels en de mogelijkheid om beelden op te slaan in de cloud, ben je dag en nacht op de hoogte van wat er voor jouw deur gebeurt. Bekijk de beelden 24/7 op je smartphone of tablet (iOs en Android) - ook als je niet thuis bent - en communiceer met je bezoekers via de microfoon en luidspreker. Als je wilt, geeft de bewegingssensor jouw elke keer een melding als er iemand in de buurt van jouw deur komt. De DoorBird D101 opbouw deurbel sluit je verder aan op je bestaande deurbelverbinding. Handig, want zo hoef je ook geen nieuwe bedrading aan te leggen. Verbindt de deurbel met je WiFi netwerk om notificaties te ontvangen. Heb je geen goede WiFi verbinding? Geen probleem. Dan biedt deze DoorBird deurbel nog een andere optie: Power over Ethernet, kortweg PoE. Beeld- en geluidssignalen ontvang je dan via de netwerkkabel. Uniek aan deze en alle andere DoorBird deurbellen is dat de voeding van de bel ook door die kabel gaat - mits je router dit ondersteunt.

Uitbreiding met de DoorBird B101 BirdGuard camera                             

Wil je naast de DoorBird deurbel nog een paar extra ogen en oren die kunnen zien
wie er op de stoep staat? Dan is er de BirdGuard, de ideale aanvulling op je
DoorBird D101. Met deze bijzondere camera kun je, net als met de camera in de
DoorBird zelf, 180 graden horizontaal kijken. Met andere woorden: van uiterst links tot uiterst rechts. Net als de D101 biedt deze camera een haarscherp beeld. En met de geïntegreerde microfoon en luidspreker kun je communiceren met bezoekers én kun
je een sirene of een ander zelfgekozen geluid laten horen.

 


Wil je meer weten over de slimme specificaties van deze deurbel en de mogelijke uitbreidingen, of wil je dit product bestellen? Neem dan een kijkje op de bestelpagina in onze webshop.


De andere deurbelmodellen van DoorBird

Naast de DoorBird D101 en de BirdGuard, kun je ook kiezen voor de andere typen van de DoorBird deurbel uit ons assortiment. Deze zijn voorzien van dezelfde slimme functies, maar verschillen in de manier van installatie: we hebben inbouw varianten (die verwerkt worden in de muur en er dus ‘platter’ uitzien) en andere opbouwmodellen, vergelijkbaar met de DoorBird D101.

Wil je meer weten over de andere innovatieve DoorBird deurbel-modellen? Kijk dan op de DoorBird-pagina op onze site of kom gerust eens langs in de winkel voor persoonlijk advies.


Tip: vergelijk de verschillende DoorBird modellen op onze site door bij de producten ‘vergelijken’ aan te vinken. Je krijgt dan een handig overzicht waarin alle productspecificaties naast elkaar staan.

6504-08062017_Afbeelding_blog_DoorBird_2.jpg

Persoonlijk advies ®

 • Altijd de scherpste prijzen
  en de beste kwaliteit
 • Op werkdagen voor 17:00 besteld,
  morgen gratis bezorgd
 • Gratis retourneren
 • Direct advies van de specialist met onze online chat
 • Producten in het echt zien? Kom naar onze winkel in Papendrecht
 • Speciaal voordeel voor installateurs en resellers
 • Uitgebreid betaalgemak: