Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
+31 (0) 78 641 64 10 - klantenservice@epine.nl

Bewaak je boerderij met de Vegas camerasystemen

Er is te weinig politie op het platteland. Door een groot gebrek aan blauw op straat tussen het groen is er zelfs sprake van een "politieloos platteland" en een "luilekkerland voor criminelen", zo meldden verschillende media vandaag.

Er is te weinig politie op het platteland. Door een groot gebrek aan blauw op straat tussen het groen is er zelfs sprake van een "politieloos platteland" en een "luilekkerland voor criminelen", zo meldden verschillende media vandaag. De commissarissen van de Koning - de voorzitters van het dagelijkse bestuur van onze provincies - brachten een rapport uit, waarin ze de Politiewet uit 2012 evalueerden. Zij kwamen tot de volgende conclusie: de politie ontbreekt op het platteland, er is onvoldoende recherchecapaciteit en geen functionerende waterpolitie. Criminelen hebben daardoor vrij spel. Met de draadloze camerasystemen van Vegas kun je als plattelandsbewoner in ieder geval zelf je huis, boerderij of bedrijf een stuk veiliger maken.

Videobewaking op een boerderij

Als boer of boerin heb je vanuit je woning natuurlijk het liefst toezicht over
je hele erf, de stallen en het huis. Om alles goed te kunnen bewaken heb je daarom
een goedwerkend camerasysteem nodig. Het liefst met meerdere camera's, die op
grote afstand van de ontvanger kunnen worden geïnstalleerd. Het trekken van kabels
op een boerderijterrein is echter niet haalbaar, aangezien deze dan over tientallen of
zelfs honderden meters getrokken moeten worden.

De draadloze beveiligingscamerasystemen van Vegas bieden hier een oplossing voor. Ze
werken zonder kabels en kunnen een afstand tot wel 300 meter overbruggen. Dit maakt deze systemen uitermate geschikt voor op het platteland.

Eigen gesloten systeem

Een WiFi signaal heeft een maximale signaal-afstand van ongeveer 20-25 meter. Dat is niet genoeg voor op een boerderij. Alle Vegas camerasystemen zijn daarom uitgerust met een versleuteld digitaal draadloos signaal. Dit houdt in dat de werking van het camerasysteem niet afhankelijk is van je internetverbinding. Het enige wat je nodig hebt om deze bewakingssystemen te laten werken, is een stopcontact in de buurt van de camera(s). Mits het systeem voorzien is van stroom, kan deze dus altijd blijven functioneren.

Twee typen

Bij Epine verkopen we twee verschillende modellen draadloze camerasystemen van Vegas. Het ene model slaat beeldmateriaal op een SD kaart op, waar het andere type gebruik maakt van een harde schijf. In tegenstelling tot het harde schijf model, is de variant met de SD-kaart uitgerust met een microfoon, die ook als intercom kan worden gebruikt. Het type met de harde schijf heeft een grotere opslagcapaciteit: met de SD kaart neem je tot 128 GB aan data op, terwijl de harde schijf de mogelijkheid biedt tot dataopslag van wel 2 terabyte (2048 GB) - afhankelijk van het type harde schijf dat je gebruikt.

Beide modellen kunnen via een netwerkkabel worden verbonden met de bijbehorende mobiele applicatie voor op je smartphone of tablet, zodat je altijd toegang hebt tot jouw camerabeelden. Verder kunnen beide systemen filmen met behulp van bewegingsdetectie en continu opnemen op basis van een door jouw ingesteld tijdsschema. Aan de twee typen systemen kunnen maximaal 4 camera’s worden toegevoegd. Ook niet onbelangrijk: de apparatuur is waterdicht en kun je zowel buiten als binnen installeren. De camera's hebben een stevige behuizing, LED verlichting en een lichtsensor.

Beeldweergave en instellingen

Je kunt alle beelden van de boerderij overzichtelijk weergeven op de televisie, die je al in huis hebt. Maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om hiervoor een extra scherm te gebruiken. Alle Vegas camerasystemen zijn voorzien van een LCD monitor met touchscreen. De instellingen en menu's zijn zo opgezet dat je deze gemakkelijk zelf kunt bedienen en installeren. Verder kun je live video bekijken, opgenomen video's terugzien en nog veel meer. Is je monitor aangesloten op het netwerk, dan ontvang je notificaties via de app.


Meer weten over de draadloze camerasystemen van Vegas? Lees dan ook onze andere blogs, waarin we de installatie en de specificaties van dit systeem nog wat verder uitleggen, of kom langs in de winkel voor persoonlijk advies.

Ben je al overtuigd? Bestel dan direct jouw Vegas draadloos camerasysteem.

6509-boerderij.jpg

Persoonlijk advies ®

 • Altijd de scherpste prijzen
  en de beste kwaliteit
 • Op werkdagen voor 17:00 besteld,
  morgen gratis bezorgd
 • Gratis retourneren
 • Direct advies van de specialist met onze online chat
 • Producten in het echt zien? Kom naar onze winkel in Papendrecht
 • Speciaal voordeel voor installateurs en resellers
 • Uitgebreid betaalgemak: