Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
+31 (0) 78 641 64 10 - klantenservice@epine.nl

De voordelen van een PTZ camera

Geschreven door op Ben je op zoek naar een PTZ camera voor jouw huis of bedrijf? En wil je weten wat nou precies de voordelen en beste modellen zijn van dit type camera? Lees dan snel verder!

Ben je op zoek naar een PTZ camera voor jouw huis of bedrijf? En wil je weten wat nou precies de voordelen en beste modellen zijn van dit type camera? Lees dan snel verder!

Een PTZ camera - wat houdt dat in?

PTZ staat voor Pan,Tilt, Zoom. Een camera met PTZ functie kan draaien, kantelen en in- en uitzoomen. Met slechts 1 PTZ camera kun je dan ook een groot open gebied, zoals een oprit, parkeerterreinen en voordeuren, overzien met duizelingwekkend veel details. In- en uitzoomen doet met de optische zoom geen afbreuk aan beeldkwaliteit. Dit stelt je in staat om ook dichterbij en verderaf details superscherp waar te nemen.


Met Reolink C2 (binnenkort verkrijgbaar) kun je draaien, kantelen en in- en uitzoomen naar hartelust.

Drie voordelen van een PTZ camera

1. PTZ camera's beslaan grote gebieden. Met de eindeloze Pan- en Tilt mogelijkheden kan je elke hoek in en rondom je huis in de gaten houden. Geen blind-spots, zoals dat heet. Geen indringers die zonder dat jij het weet naar binnen glippen. Tip: een PTZ dome camera kan direct onder het plafond en onder de dakrand worden bevestigd, waardoor ze minder opvallen in een buitenomgeving.
2. PTZ camera's zorgen voor zeer gedetailleerde beelden. Naast draaien en kantelen, kunnen PTZ dome camera's in- en uitzoomen en levendige beelden met duidelijke details vastleggen. Opnamen kunnen als sterk bewijs dienen als iemand inbreekt in jouw huis of bedrijf, of aan jouw bezittingen komt.
3. PTZ camera's besparen beveiligingskosten. PTZ camera's zijn in feite kosteneffectiever dan camera's met een vaste lens en positie. Ze kunnen immers grotere gebieden aan en dus heb je minder camera's nodig om bijvoorbeeld je achtertuin, oprit, of andere open gebieden te beveiligen.

Twee PTZ toppers uitgelicht

 

 Reolink RLC-423WS 5MP Buiten WiFi PTZ IP Camera
Met de Reolink RLC-423WS 5MP Dome Buiten WiFi IP Camera ben jij altijd op de hoogte van wat er gebeurt bij jouw huis of bedrijf. Deze camera excelleert in beeldkwaliteit met maar liefst 3072 x 1728 resolutie (5.0 Megapixel) en 4x optische zoom. Het beeld is dus scherper dan scherp en jij mist geen enkel detail. Verbindt deze IP camera via WiFi of bedraad met internet en vervolgens met je mobiele apparaten in de app of op je pc.
---> Lees verder over deze PTZ Camera

Reolink C2 Pro 5MP Binnen IP Camera
Op zoek naar een goede en praktische camera voor binnen? Dan ben je bij de Reolink C2 Pro 5MP Binnen IP Camera aan het juiste adres. De C2 Pro gaat verder waar zijn voorganger C1 Pro was gebleven: met dezelfde slimme functies dus, maar met 3x optische zoom en nóg scherper beeld (5 MP). Ter vergelijking: de C2 Pro, met een resolutie van 2560x1920 px, legt bijna 1,3 keer duidelijkere en scherpere video's vast dan 4MP camera's en 2,4 keer meer dan 1080p camera's. Met de optische zoom kun je het beeld op afstand dichterbij halen, zonder beeldkwaliteit te verliezen.
---> Lees verder over deze PTZ Camera

Advies nodig?

Bel 078 641 6410 en kies voor optie 1, mail naar klantenservice@epine.nl of bezoek onze winkel in Papendrecht.

9458-c2-pro-white-2pack.png

Persoonlijk advies ®

  • Uitgebreid betaalgemak: