Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
+31 (0) 78 641 64 10 - klantenservice@epine.nl

Duurzaam beveiligen: IP Camera op zonne energie

Geschreven door op Duurzaam beveiligen? Met deze superslimme modellen IP Camera met solar panel kan het.

Duurzaam beveiligen? Met deze superslimme modellen IP Camera met solar panel kan het. En installeren is nog eens 'n fluitje van een cent ook!

Absolute topper: Reolink Argus 2

De Reolink Argus 2 draait al een tijdje mee in de wereld van beveiligingscamera's en is ongekend populair. De Argus 2 is de opvolger van, hoe kan het ook anders, de Argus 1, en is 100% draadloos. Want: de camera heeft een oplaadbare batterij en verbindt met het internet via WiFi. Super handig voor als je zo min mogelijk installatiegedoe wilt! En wil je ook geen zorgen over het opladen van je batterij, dan kun je dit model zelfvoorzienend en een IP Camera op zonne energie maken met het Reolink Solar Paneel. Duurzaam én praktisch. Eén voorwaarde: je moet de camera dan wel buiten hangen natuurlijk.

> Bekijk de Reolink Argus 2

Op en top duurzaam: de Reolink Argus Eco

Wil je een IP Camera op zonne energie in het uiterlijk van een bullet camera? Dan is de Argus Eco een goede keuze. Deze camera is net zo slim als de Argus 2, maar heeft een ander uiterlijk en is vooral ook een stukje groter dan de vrij kleine Argus 2. De batterij kun je opladen met het Solar Paneel, of met het meegeleverde oplaadsnoer (Micro USB).

> Bekijk de Reolink Argus Eco

Nieuw: draaibare IP Camera op zonne energie

Nieuw is het slimme broertje van de Argus: de Argus PT. Deze camera is net zo innovatief als de Argus 2, en heeft dezelfde functionaliteiten, met daarbij een extra functie: deze camera kan draaien en kantelen! Vandaar de naam PT: dit staat voor Pan en Tilt. In de app en op de software op je PC kun je hiermee het beeld draaien en kantelen op afstand. En zo kun je dus ook een heel stuk verder kijken dan met een 'normale' camera. Ook deze camera kun je aansluiten op het Solar Paneel, waarmee de Argus PT een draaibare IP Camera op zonne energie wordt.

> Bekijk de Reolink Argus PT

Uniek in zijn soort: de Reolink Go. IP Camera op zonne energie en 3G/4G

Last but zeker not least in dit rijtje van modellen IP Camera op zonne energie is de Reolink Go. 100% draadloos, én zonder WiFi! Want: deze unieke camera werkt op een 3G/4G SIM kaart (niet standaard meegeleverd) en is daarmee 100% onafhankelijk van de stroom- en internetvoorziening ter plaatse. Ideaal dus voor plaatsen waar je geen stroom en internet hebt, maar wél een oogje in het zeilt wilt houden, zoals bouwterreinen bijvoorbeeld.

> Bekijk de Reolink Go

Over het Reolink Solar Paneel

Het Reolink Solar Paneel is niet al te groot en dé uitbreiding voor bovenstaande batterij IP Camera's van Reolink. Sluit 'm aan op je camera en laat de batterij opladen met zonne energie. Gratis en duurzaam. Goed om te weten: Het Solar Paneel moet minstens 2 uur zon per dag hebben om de batterij op te kunnen laden. Hang je 'm op een zonnige plek, dan moet dit geen enkel probleem zijn.

> Bekijk het Reolink Solar Paneel

8065-reolink-solar-panel.jpg

Persoonlijk advies ®

 • Altijd de scherpste prijzen
  en de beste kwaliteit
 • Op werkdagen voor 17:00 besteld,
  morgen gratis bezorgd
 • Gratis retourneren
 • Direct advies van de specialist met onze online chat
 • Producten in het echt zien? Kom naar onze winkel in Papendrecht
 • Speciaal voordeel voor installateurs en resellers
 • Uitgebreid betaalgemak: