Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
+31 (0) 78 641 64 10 - klantenservice@epine.nl

Nieuw: IMOU IP Camera met Cloud Opslag

Geschreven door op Handig: bij IMOU camera's kun je nu gebruik maken van Cloud Opslag.Handig: bij IMOU camera's kun je nu gebruik maken van Cloud Opslag. En je hebt er geen abonnement, Pay Pal of creditcard voor nodig.

IMOU | Alle IMOU producten | Cloud Opslag 7 dagen | Cloud Opslag 30 dagen | Stappenplan Dahua/IMOU installatie

IMOU IP Camera met Cloud Opslag - hoe werkt het?

Je kunt hierbij kiezen voor 7 dagen opslag, of 30 dagen opslag, het hele jaar door. Dit houdt in dat jouw opnamen ofwel 7 ofwel 30 dagen worden bewaard, hierna worden de oudste beelden overschreven. Opnemen gebeurt op basis van bewegingsdetectie. Je betaalt eenmalig en neemt hiermee een jaar lang op. Zo heb jij een jaar lang een IP camera met Cloud Opslag.

Jouw Cloud Opslag activeren

Je schaft jouw Cloud Opslag aan door middel van een voucherkaart. Je hebt hierbij de keuze uit 7 dagen en 30 dagen. Wanneer je de kaart binnen hebt, kun je op de achterkant een speciale code achterhalen door het krasvlak weg te krassen. Deze code voer je vervolgens in in de IMOU app, waarna de opslag wordt geactiveerd. Appeltje eitje!

----> Bekijk Imou Prepaid Cloud Opslag 7 dagen
----> Bekijk Imou Prepaid Cloud Opslag 30 dagen

Hét voordeel van een IP Camera met Cloud Opslag

"Wat nou als inbrekers mijn SD-kaart uit mijn camera halen?" Dit is een vraag die wij regelmatig krijgen van klanten. Hoewel het risico hierop vaak klein is, omdat de camera bijvoorbeeld ergens hoog hangt en/of omdat het SD-kaart slot in de camera goed is weggewerkt, biedt Cloud Opslag hier een oplossing voor. Met Cloud Opslag heb je altijd een extra back-up van je beelden. Je kunt ze dag en nacht bekijken, downloaden en delen. Je bent er op die manier van verzekerd dat je altijd bij jouw laatste beelden kunt.

Ook nieuw: IMOU Cell Pro

De nieuwste toevoeging aan ons assortiment van IMOU is de IMOU Cell Pro, een stijlvol en compact camerasysteem. 100 % draadloos en supermakkelijk te installeren. De camera's hebben een oplaadbare batterij, waarmee je ze kunt plaatsen waar je maar wilt. Je hoeft je geen zorgen te maken over de netwerkbekabeling of problemen met de bedrading van de stroomvoorziening. Dankzij het IP65 gecertificeerd weerbestendige design, heb je de mogelijkheid om de camera's zowel binnen als buiten te plaatsen. De camera's zijn daarnaast uitgerust met een PIR sensor, die beweging signaleert op basis van lichaamswarmte en jou meteen een notificatie met bijbehorend beeldmateriaal stuurt in de app. Het basisstation regelt de opslag van de beelden en de onderlinge verbinding tussen de aangesloten camera's. Uniek: beelden slaat het station op op een USB stick (maximaal 2TB, niet standaard meegeleverd). Ook kun je bij dit systeem dus gebruik maken van Cloud Opslag. Installatie is een fluitje van een cent: basisstation op router aansluiten, camera's synchroniseren, en het systeem kan van start!

----> Bekijk de IMOU Cell Pro

 

10275-cloudkaarten-samen-30-dagen.png

Persoonlijk advies ®

  • Uitgebreid betaalgemak: