Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
+31 (0) 78 641 64 10 - klantenservice@epine.nl

HomeGuard HGNVK-68004: draadloos camerasysteem zonder gedoe

Geschreven door op Beveiliging zonder kabels, zonder gedoe, zonder zorgen. Dát is de innovatieve HGNVK-68004 set van HomeGuard. Wat onderscheidt deze set van andere draadloze camerasystemen? In deze blog leggen we het uit.

Beveiliging zonder kabels, zonder gedoe, zonder zorgen. Dát is de innovatieve HGNVK-68004 set van HomeGuard. Wat onderscheidt deze set van andere draadloze camerasystemen? In deze blog leggen we het uit.

Draadloos camerasysteem met bereik tot 200 meter

De set wordt geleverd met vier 100% draadloze camera's die werken op een oplaadbare batterij (uitbreidbaar tot 6 camera's in totaal), en een NVR in de vorm van een fraai vormgegeven kastje, dat past in elk intereur. Het draadloze bereik van de aangesloten apparaten is maar liefst 200 meter. En dat betekent op en top gebruiksgemak: je kunt de camera's plaatsen waar je maar wilt, binnen of buiten, zonder installatiestress.

Batterij IP Camera's met PIR bewegingsdetectie

Dit draadloze camerasysteem heeft 4 camera's die werken op een oplaadbare batterij. Zo heb jij dus nul installatiestress. Verbinden, plaatsen en klaar! De camera's zijn voorzien van een ingebouwde PIR sensor (Passief Infra Rood). Dit betekent dat ze loepzuiver beweging detecteren. Met PIR detectie meet een camera namelijk beweging op basis van temperatuur. Dit betekent dat deze automatisch mensen en dieren onderscheidt van andere beweging, zoals vallende bladeren. Voor een IP camera die werkt op een oplaadbare batterij komt dit goed van pas, want zo hoeft de camera niet onnodig aan te springen bij beweging die niet relevant is. Dit bespaart batterij capaciteit. Bij normaal gebruik kunnen de camera's van dit systeem dan ook weken vooruit, voordat ze moeten worden opgeladen. Meer weten over verschillen in bewegingsdetectie? Lees dan ook onze blog Bewegingsdetectie en IP Camera's: twee verschillende technieken.

Draadloos camerasysteem met diverse aanluitmogelijkheden op de NVR

De NVR heeft diverse aansluitingen om het gebruik ervan nóg makkelijker en beter te maken.
HDMI: hier kun je een beeldscherm op aansluiten.
LAN: met een Ethernetkabel sluit je de NVR aan op je router.
USB: voor aansluiten van een muis voor bediening van de NVR op een beeldscherm.
Storage: Sluit hier, indien gewenst, een externe harde schijf (max. 2TB) aan voor beeldopslag.
Micro SD-kaart slot: plaats hier, indien gewenst, een Micro SD-kaart in voor beeldopslag (max. 128 GB).

Handig: met deze set heb je dus de keuze uit beeldopslag op een externe harde schijf of een Micro SD-kaart.

Tweeweg audio

De IP camera's in dit systeem zijn voorzien van tweeweg audio. Dit houdt in dat ze zowel een microfoon als luidspreker hebben. Met de microfoon kunnen de camera's geluid opnemen en met de luidspreker kan jij via de bijbehorende app op je smartphone mee praten en luisteren met mensen in de buurt van de camera.

Deze set nu als Lightning Deal

Deze set is nu tijdelijk verkrijgbaar als Lightning Deal. Extra voordelig, met maar liefst 30% korting op de originele prijs.
---> Bekijk de Lightning Deal

Meer weten?

Heb je vragen over de werking van dit camerasysteem of andere producten? We helpen je graag. Stel je vragen via de online chat, bel 078 641 6410 (keuze 1), mail naar klantenservice@epine.nl of bezoek onze winkel in Papendrecht.

 

10594-homeguard-set-alt-afb-met-sterren.png

Persoonlijk advies ®

  • Uitgebreid betaalgemak: