Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
+31 (0) 78 641 64 10 - klantenservice@epine.nl

Huis beveiligen tegen inbraak met een beveiligingscamera of bewakingscamera set

Geschreven door op Het aantal inbraken neemt weer toe in Nederland. Bij een onbeveiligd huis heeft een inbreker slechts 30 seconden nodig om binnen te komen. Hoe je dit voorkomt? Met een goede beveiligingscamera of bewakingscamera set.Het aantal inbraken neemt weer toe in Nederland. Bij een onbeveiligd huis heeft een inbreker slechts 30 seconden nodig om binnen te komen. Hoe je dit voorkomt? Met een goede beveiligingscamera of bewakingscamera set.

Inbraak in huis

Het aantal inbraken neemt weer toe in Nederland. Bij een onbeveiligd huis heeft een inbreker slechts 30 seconden nodig om binnen te komen. Binnen 5 minuten is het huis vervolgens leeg. De meeste inbraken vinden plaats via de achterdeur (39%), maar ook de voordeur (32%) is populair, blijkt uit onderzoek.

Tip: wil je weten hoeveel inbraken er precies plaatsvinden bij jou in de buurt? Dit kun je zien in Misdaad in kaart van de Politie.

Huis beveiligen tegen inbraak

 

Met goede camerabewaking kun je inbraak in de meeste gevallen gelukkig voorkomen, zodat je weer met een gerust hart van huis kunt gaan. Bekijk hieronder onze opties voor camerabeveiliging, of vraag een vrijblijvende offerte aan op maat.

          
 IP camera                                               Beveiligingscamera set                       Offerte op maat

IP camera

Wil je één specifieke plek beveiligen, dan kun je het beste kiezen voor een losse IP camera. Je hebt hierbij de keuze uit een WiFi IP camera of PoE IP camera. Een WiFi IP camera sluit je draadloos aan op het internet via WiFi. Je hebt dan wel nog een stroomadapter die je aan moet sluiten (tenzij je kiest voor een batterij IP camera). Een PoE camera sluit je met een ethernetkabel en een Switch of Injector aan op je router. Dit levert doorgaans een stabielere verbinding op dan WiFi, maar is iets lastiger te installeren.
---> Bekijk alle IP camera's

Beveiligingscamera set

Ook bij een beveiligingscamera set heb je de keuze uit draadloos of PoE. Wil je meer dan één camera plaatsen, dan kun je het beste voor een bewakingscamera set kiezen. De meeste draadloze beveiligingscamera sets maken een eigen draadloos netwerk aan met een groot bereik. PoE sets leveren een meer stabiele verbinding. Je verbindt de IP camera's met de NVR met een ethernetkabel, waar zowel stroom als internet door gaat (Power over Ethernet).
---> Bekijk alle beveiligingscamera sets

Offerte op maat

Bij Epine zijn we absolute specialist op het gebied van camerabeveiliging. We zetten onze jarenlange ervaring en kennis graag in om jou te voorzien van een goed, vrijblijvend advies en/of een offerte op maat. Op die manier zorgen we ervoor dat al onze klanten uit Nederland en België, zowel particulier als zakelijk, weten wat de beste productkeuze is op basis van hun persoonlijke vragen, wensen en budget.
---> Vraag een vrijblijvende offerte aan

Het belang van je huis beveiligen tegen inbraak

Met camerabewaking in en rondom jouw huis bescherm je jezelf en jouw familieleden, maar ook jouw inboedel en woning. De schade die plaatsvindt bij een inbraak wordt niet altijd (volledig) door de verzekering uitgekeerd, dus een inbraak kan onverhoopt veel geld kosten. Door duidelijk te laten zien dat jouw huis beveiligd is, is de kans kleiner dat er wordt ingebroken. Bij de meeste IP camera's en beveiligingscamera sets worden beveiligingsstickers meegeleverd. En met een gedegen bewakingscamera set of IP camera is de pakkans - mochten inbrekers het tóch proberen - groter.

Meer weten?

Schroom niet om ons je vragen te stellen! We helpen je graag. Stel je vragen via de online chat, bel 078 641 6410 (keuze 1), mail naar klantenservice@epine.nl of bezoek onze winkel in Papendrecht.

10985-huis-beveiligen-tegen-inbraak-met-een-beveiligingscamera-of-bewakingscamera-set-02.png

Persoonlijk advies ®

 • Altijd de scherpste prijzen
  en de beste kwaliteit
 • Op werkdagen voor 17:00 besteld,
  morgen gratis bezorgd
 • Gratis retourneren
 • Direct advies van de specialist met onze online chat
 • Producten in het echt zien? Kom naar onze winkel in Papendrecht
 • Speciaal voordeel voor installateurs en resellers
 • Uitgebreid betaalgemak: