Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
+31 (0) 78 641 64 10 - klantenservice@epine.nl

IROAD A9 Full HD WiFi Dashcam

Tegenwoordig zijn er zoveel fabrikanten van dashcams op de markt dat je bijna door de bomen het bos niet meer ziet.Als je op zoek gaat naar een dashcam zijn er enorm veel mogelijkheden en opties die je kunt kiezen. Er zijn namelijk wel meer dan 250 verschillende dashcams op de markt!

Tegenwoordig zijn er zoveel fabrikanten van dashcams op de markt dat je bijna door de bomen het bos niet meer ziet.Als je op zoek gaat naar een dashcam zijn er enorm veel mogelijkheden en opties die je kunt kiezen. Er zijn namelijk wel meer dan 250 verschillende dashcams op de markt! Fabrikanten zijn altijd bezig met de vraag, hoe kunnen we meer klanten aantrekken en wat kunnen klanten waarderen in onze (nieuwe) producten. Zelf heb je maar 1 vraag: Wat is de beste dashcam voor mijn situatie?

Eén van onze hoofdmerken IROAD is altijd bezig met bovenstaande vraqen en komen de consument tegemoet door steeds te blijven innoveren bij alle nieuwe en bestaande dashcams.

IROAD legt de lat nog hoger met de A9

De markt voor enkele dashcams is steeds groter en groter aan het worden en en wij zien ook ok dat er steeds meer vraag is naar de dual dashcams. De IROAD A9 is een enkele dashcam vol met de nieuwste technologie. De IROAD A9 is de eerste dashcam met een Full HD resolutie en een framerate van 60 fps in plaats van 30 fps. Dit zorgt ervoor dat een opname er realistisch, scherp en vloeiend uitziet.

                   

De fabrikant van de IROAD A9, JAEWONCNC

JAEWONCNC uit Zuid-Korea heeft sinds 2009 al meer dan 20 verschillende dashcam modellen geproduceerd en heeft wereldwijde het absolute verkooprecord in handen. Met 5 nieuwe dashcams per jaar hebben ze de expertise in huis om de nieuwste technieken toe te passen en iedere keer klanten te voorzien van de beste producten. Ook hebben ze diverse prijzen gewonnen op het gebied van techniek, betrouwbaarheid en design.

Eenvoud is de kracht van de IROAD A9

De IROAD A9 heeft ongeveer dezelfde look en feel als zijn dual dashcam voorganger, de IROAD V9. De combinatie van een donkergrijze glossy en matte ledere textuur zorgen voor een extreem luxe uitstraling. Ook zijn er wat functionele design verbeteringen doorgevoerd, zoals 2 luchtopeningen om overhitting tegen te gaan en een klepje om de SD kaart te beschermen indien er een ongeval plaatsvind.

             

Snelheid en kwaliteit is alles

De beeldkwaliteit is van de IROAD A9 is onovertroffen, dit komt door zijn hoge bitrate van 12Mbps en 1080p opnames. Door de krachtige combinatie van een SONY STARVIS MegaPixel beeldchip en een supersnelle processor onderscheid IROAD zichzelf van de concurrentie. Tel daarbij op een framerate van 60 fps en je krijgt een opname er realistisch, scherp en vloeiend uitziet.

De processor is het meest belangrijke onderdeel in een dashcam. Want als een processor te weinig kracht heeft zullen de opnames haperen en onscherp zijn. Daar heeft de A9 geen last van omdat IROAD heeft gekozen voor de bekroonde A31 chip gebaseerd op de Cortex A7 die ook veel wordt gebruikt in mobiele telefoons en tablets.

De nieuwste SONY STARVIS MegaPixel Sensor

IROAD heeft gekozen om gebruik te maken van een Sony Image Sensor en niet zomaar één, maar de allernieuwste Sony Exmor R Starvis Sensor. Dit is een image sensor die je tegenkomt in professionele spiegelreflex camera's. Deze sensor zorgt voor kristalhelder beeld en in de nacht voor dubbel zoveel zicht. Dit is uiteraard een enorm voordeel bij bijvoorbeeld het moeten lezen van een kentekenplaat.

                   

Constant opnemen

Normaliter werkt de constant opnemen functie direct na het installeren van de dashcam. Ook worden oude beelden automatisch overschreven indien de SD kaart vol is. Indien je meer wilt opnemen adviseren wij een SD kaart met meer capaciteit te gebruiken. Sowieso is dat erg handig omdat je dan in de hoogst mogelijke resolutie en framerate kunt opnemen. Hogere kwaliteit opnames nemen nu eenmaal meer ruimte in beslag.

Event recording

Het opslaan van de beelden op de SD kaart is erg belangrijk, vooral na een ongeval om als bewijs te dienen. De IROAD A9 bewaart automatisch beelden 10 seconden voor en 10 seconden naar een ongeval. Zo heb je altijd bewijs wanneer je het nodig hebt.

Parkeer modus

Meestal staat je auto meer geparkeerd dan dat je aan het rijden bent. Tijdens het parkeren kunnen er diverse incidenten gebeuren zoals, krassen, duwen, inbraak en het aftrappen van een spiegel. De IROAD A9 is in deze situatie de juiste partner, door zijn sublieme opnamekwaliteit, motion detection en zijn zeer geringe verbruik van 2W in de parkeermodus, zal niets je ontgaan.

Superhandig in het gebuik door WiFi ondersteuning

De IROAD A9 heeft ingebouwde WiFi dit betekent dat je de opgenomen beelden direct kunt checken op je smartphone, ook is het mogelijk om live mee te kijken of gelijk te uploaden naar Youtube.

In de Google Play Store of IOS App Store kun je de IROAD APP vinden, met deze app kun je alle instellingen van de IROAD A9 wijzigen en ook de firmware updates worden via de app gedaan. Dus nooit meer op internet zoeken naar firmware updates, dit gaat allemaal automatisch.

Dashcam fabrikanten komen regelmatig met firmware updates om de stabiliteit van de software te verbeteren, maar ook om bijvoorbeeld nieuwe items en functies aan het menu toe te voegen.

Realtime opnemen en kijken

Stel je wilt even kijken of alles functioneert dan is het genoeg om via WiFi verbinding te maken en dit te controleren, ook kun je realtime meekijken en bijvoorbeeld de kijkhoek van de camera aanpassen. Zo makkelijk is het met de IROAD A9.

Opslaan van files

De IROAD A9 slaat files op in JDR formaat, dit formaat is zeer handig in gebruik en zorgt ervoor dat bestanden gemakkelijk te beheren zijn. Daarbij zijn gedelete JDR bestanden gemakkelijk te restoren.

Wanneer je de SD kaart in een computer plaatst zie je de opgenomen JDR bestanden, deze bestanden zijn gemakkelijk te bekijken doormiddel van de IROAD Viewer, deze staat standaard op een IROAD SD kaart. In deze viewer kan je veel zaken bekijken, maar ook inzoomen indien dat nodig is.

Nog meer (extra) functies en voordelen

De IROAD A9 zit boordevol leuke functies en extra's, dit is iets waar de meeste fabrikanten niet aan kunnen tippen. Zo heeft de IROAD A9 ondersteuning voor 64GB SD kaarten in tegenstelling tot een max van 32GB. Dit zorgt voor een opnametijd van ongeveer 14 uur!

Externe GPS Module

Om nog meer overtuigend bewijs aan te leveren adviseren wij om gebruik te maken van een externe GPS Module. Hiermee heb je niet alleen beeldmateriaal als bewijs, maar kun je het ook onderbouwen met je gereden snelheid en de exacte locatie van het ongeval.

Waarschuwings LED

Op de IROAD A9 zit standaard een waarschuwings LED, dit lampje zit aan de voorkant van de dashcam en zorgt ervoor dat kwaadwillende personen direct zien dat ze gefilmd worden. Dit verkleint de kans dat er überhaupt iets gebeurt.

Aanvullende informatie IROAD A9

Nog niet overtuigd van de IROAD A9, meer vragen, of direct bestellen? Bekijk de productpagina van de IROAD A9 hier: www.epine-dashcam.nl/dashcam-kopen/iroad-a9-full-hd-wifi-dashcam-16gb of kom langs in onze winkel om 'm te bekijken.

 

5038-IROAD_A9.jpg

Persoonlijk advies ®

  • Uitgebreid betaalgemak: