Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
+31 (0) 78 641 64 10 - klantenservice@epine.nl

IROAD WiFi Dashcam App

Een IROAD Dashcam heeft een unieke WiFi functionaliteit. Door middel van de ingebouwde WiFi functie kan een connectie worden gemaakt tussen de dashcam en je smartphone of tablet. Op die manier kun je real-time meekijken met de opnames van zowel de voor- als de achtercamera. Daarnaast kun je reeds geschoten beelden direct terugkijken.

Een IROAD Dashcam heeft een unieke WiFi functionaliteit. Door middel van de ingebouwde WiFi functie kan een connectie worden gemaakt tussen de dashcam en je smartphone of tablet. Op die manier kun je real-time meekijken met de opnames van zowel de voor- als de achtercamera. Daarnaast kun je reeds geschoten beelden direct terugkijken.

De voordelen van een IROAD Dashcam met WiFi op een rijtje:

  • Je kunt de beelden direct naar de IROAD app voor je smartphone of tablet streamen en beheren.
  • Direct bij een ongeval de beelden terugkijken om te achterhalen wat er is gebeurd en wie er schuldig is.
  • Recreatieve ritten kan je direct terugkijken en delen met anderen zonder de SD kaart uit de dashcam te hoeven halen.
Hoe werkt de IROAD app?

Bekijk real-time opnames en opgenomen beelden van zowel de voor- als de achtercamera. Ingebouwde WiFi zorgt ervoor dat je beeld direct kunt delen via bijvoorbeeld YouTube. In de WiFi app kunnen ook direct alle instellingen van de dashcam worden ingesteld.

Zodra de IROAD app wordt geopend controleert              Je kunt real-time meekijken met zowel de voor- als     de app of er een update beschikbaar is en                       achtercamera. Datum, tijd, voltage, rijsnelheid en
automatisch gedownload.                                                GPS worden onderin het scherm getoond.

 Ingebouwde WiFi zorgt ervoor dat je beeld direct           Via het menu instellingen kun je alle gewenste 
via bijvoorbeeld Youtube kunt delen.                             settings gemakkelijk instellen.
          

                                                                                 

         

Data

De IROAD dashcams geven hun eigen WiFi signaal af doordat er een WiFi zender in de dashcam zit. Hierdoor kost het geen mobiele data van je smartphone of tablet. Binnen een straal van 10 meter heb je goed WiFi bereik. Zo kan je op de camping voor de caravan de beelden van die prachtige bergrit op je gemak even terugkijken.

Kortom; een dashcam met WiFi is bijna onmisbaar :-) Hiermee hopen we je een volledig beeld te hebben gegeven van wat de IROAD app kan, wat je eraan hebt en wat de opties zijn. Uiteraard zijn wij te allen tijde beschikbaar als er nog vragen zijn. Je kunt ons bellen op 078-6416410 of een mailtje sturen naar sales@epine.nl.

 

4560-IROAD_Dashcam_App.jpg

Persoonlijk advies ®

  • Uitgebreid betaalgemak: