Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
+31 (0) 78 641 64 10 - klantenservice@epine.nl

Mix & Match: de mogelijkheden van Reolink camerabewaking sets

Geschreven door op De mogelijkheden van een Reolink camerabewaking set zijn eindeloos! Je kunt de standaardsets aanpassen naar jouw wensen met extra camera's, of je eigen set geheel samen stellen. In deze blog leggen we de verschillende mogelijkheden uit.De mogelijkheden van een Reolink camerabewaking set zijn eindeloos! Je kunt de standaardsets aanpassen naar jouw wensen met extra camera's, of je eigen set geheel samen stellen. In deze blog leggen we de verschillende mogelijkheden uit.

Reolink IP Camera's | Reolink NVR's | Reolink Camerasystemen | Reolink Accessoires

Reolink camerabewaking sets: de NVR's

Het hart van de Reolink camerabewaking sets is de NVR: de Netwerk Video Recorder. Hiervan zijn 2 typen. De Reolink RLN8-410 2TB PoE heeft 8 poorten en een harde schijf van 2TB. De Reolink RLN16-410 3TB PoE heeft 16 poorten en een harde schijf van 3TB. Dit houdt dus in dat je ofwel 8 camera's kunt aansluiten, ofwel 16 camera's. Daarnaast is elke Reolink NVR uitgerust een HDMI en VGA poort. Je kunt er dus eenvoudig een beeldscherm op aansluiten om de beelden te bekijken.

Camera's - PoE of WiFi?

Daarnaast bestaan de Reolink camerabewaking sets natuurlijk uit camera's. Van de meeste sets zijn deze IP camera's ook los te verkrijgen, zowel in PoE als in WiFi variant. Handig, want zo kun je een standaard set van 4 camera's gemakkelijk uitbreiden; je hebt immers genoeg poorten op je NVR. De meeste standaard sets bevatten PoE (Power Over Ethernet) camera's. Deze sluit je dus bedraad aan op je NVR met een Ethernetkabel. Maar, je kunt ook Reolink WiFi camera's aansluiten op je NVR*. Deze kunnen elkaar als het ware "vinden" in jouw netwerk. In sommige gevallen is dit praktisch, bijvoorbeeld als je een extra camera op wilt hangen op een plek waar je moeilijk kabels kunt leggen. Let wel: hiervoor moet je ook voldoende vrije poorten hebben op je NVR, ookal sluit je Reolink WiFi IP camera's niet fysiek aan op je NVR.
--> Bekijk alle IP camera's van Reolink
--> Bekijk alle camerasets van Reolink

Een voorbeeld: Reolink RLK8-410B4 PoE 5MP camerabewaking set

Om bovenstaande te illustreren, nemen we onze meestverkochte set, de RLK8-410B4 PoE 5MP, even als voorbeeld. Dit is een standaardset, bestaande uit de RLN8-410 2TB PoE NVR en vier RLC-410 IP camera's. Je kunt deze eenvoudig uitbreiden met losse camera's van hetzelfde type. Maar stel, je wilt deze in WiFi, dan kies je voor de RLC-410WS. Exact dezelfe camera, maar dan draadloos aan te sluiten! Of, je wilt bijvoorbeeld graag een draaibare camera, dan kun je kiezen voor de RLC-423 (PoE) of de RLC-423WS.

Beelden van jouw camerabewaking set bekijken

De beelden van jouw Reolink IP camera's en/of camerabewaking set kun je altijd bekijken in de gratis Reolink app (iOS en Android). Deze is zeer gebruiksvriendelijk en beschikbaar in zowel het Engels als het Nederlands. Daarnaast kun je gebruikmaken van Reolink Client. Dit is gratis software voor op je PC. Daarnaast kun je jouw camera ook benaderen in de meeste webbrowsers. En, last but not least, de NVR is ook voorzien van geavanceerde eigen software om jouw beelden te bekijken. Dit kun je doen door hier een beeldscherm op aan te sluiten.

Je eigen camerabewaking set samenstellen

Je kunt er ook voor kiezen om jouw Reolink set volledig zelf samen te stellen. Hiervoor kies je één van de twee NVR's, de door jouw gewenste IP camera's en eventuele accessoires.
--> Bekijk alle IP camera's van Reolink
--> Bekijk alle Reolink accessoires

Vraag naar jouw persoonlijke kortingsdeal

Deal op maat maken? Het kan! We helpen je graag met het vinden van jouw ideale set, uiteraard voor een hele mooie prijs. Vraag jouw persoonlijke kortingsdeal aan via onze contactpagina of de online chat functie.
---> Bekijk onze dealmakers

* Reolink batterij IP camera's zijn niet aan te sluiten op de NVR's.

10369-reolink-camerabewaking-set-2.png

Persoonlijk advies ®

  • Uitgebreid betaalgemak: