Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
+31 (0) 78 641 64 10 - klantenservice@epine.nl

Nieuw bij Epine: de Spy Camera

Geschreven door op "My name is Bond... James Bond." Onlangs hebben we echte Spy Camera's aan ons assortiment toegevoegd: kleine, onzichtbare camera's die zeker niet zouden misstaan tussen de slimme snufjes die de bekendste spion van MI6 gebruikt om slechteriken aan te pakken.

"My name is Bond... James Bond." Onlangs hebben we echte Spy Camera's aan ons assortiment toegevoegd: kleine, onzichtbare camera's die zeker niet zouden misstaan tussen de slimme snufjes die de bekendste spion van MI6 gebruikt om bad guys aan te pakken.

Een Spy Camera voor discreet opnemen

Soms is het - helaas - wel eens nodig: opnemen zonder dat iemand het merkt. Verborgen camera's bestaan al een aantal decennia, en de kwaliteit ervan wordt uiteraard steeds beter. Tegenwoordig kun je voor een klein bedrag al een zeer goede geheime camera aanschaffen, die past bij jouw situatie. Een oogje in het zeil houden om misstanden aan het licht te brengen bijvoorbeeld - in dit soort situaties is een verborgen camera echt een uitkomst. De beste verkrijgbare verborgen camera's zijn zogenaamde Spy Camera's. Deze doen wat hun naam doet vermoeden: dit zijn zeer discrete, zelfstandig werkende cameraatjes, die je heel gemakkelijk kunt wegwerken op allerlei plaatsen. Denk aan vaste toepassingen zoals camera's verborgen in lampen of andere huishoudelijke objecten, of verstopt achter een gordijn. Maar ook aan mobiel opnemen vanuit tassen of kleding. Een Spy Camera is de ideale oplossing wanneer opnemen zo discreet mogelijk moet gebeuren. Een Spy Camera kan bijvoorbeeld ook prima dienen als beveiligingscamera voor jouw huis of bedrijf. Geen enkele boef zal met zo'n camera door hebben dat er een camera naar hem loert, totdat het te laat is.

Tip: De favoriet van Leo is de wandklok. Dankzij het onopvallende design kun je hem overal zonder argwaan te wekken ophangen.

Spy Camera - Een verhaal uit de praktijk

Het volgende verhaal uit de praktijk benadrukt nog maar eens het nut van zo'n verborgen camera. De Amerikaanse Lisa Guerrero, journaliste bij Inside Edition, ontmaskerde oneerlijke klusjesmannen. Dat ging als volgt: Guerrero deed zich voor als huiseigenaresse en benaderde twee bedrijven die naar eigen zeggen gespecialiseerd waren in het reinigen van ventilatiesystemen. Voordat de klusjesmannen kwamen, had de journaliste de ventilatiebuizen laten onderzoeken door experts. Zij vonden dat ze gewoon stoffig waren: reinigen zou voldoende zijn. Verborgen camera's toonden aan dat de bedrijven die Guerrero had laten komen, regelrechte oplichters waren. Ze inspecteerden het ventilatiesysteem totaal niet, wandelden wat rond in het huis en kwamen vervolgens met exhorbitant hoge prijzen voor hun 'harde werk'. De journaliste confronteerde de mannen vervolgens met hun gedrag, waarna deze snel de benen namen.

Verschillende Spy Camera's in ons assortiment

Kenmerkend voor de slimme Spy Camera's bij Epine is dat deze handige apparaatjes multi-inzetbaar zijn. Ze zien eruit als alledaagse voorwerpen (zoals verschillende typen klokken), en zijn ook op die manier te gebruiken. Je hebt dus een functionerende camera en huishoudelijk voorwerp in één. Ze gaan op die manier een stapje verder dan sommige verborgen camera's: je hoeft ze niet te verstoppen, ze zijn al verborgen. Wil je toch liever zelf een camera verbergen? Dat kan ook. Daarvoor beiden we ook een speciale mini inbouw camera en een stevige camera in de vorm van een degelijk zwart kastje.
Daarnaast zijn deze camera's uitgerust met moderne functies, passend bij de huidige digitale tijd. De meeste camera's zijn voorzien van bewegingsdetectie en nachtzicht, en beelden kun je 24/7 volgen op je smartphone of PC. Wordt er beweging gedecteerd? Dan ontvang je hiervan meteen een melding.

Meer weten? Bekijk ons volledige assortiment Spy Camera's of kom langs in de winkel voor persoonlijk advies.

7675-james-bond-logo-vector-wallpaper-1.jpg

Persoonlijk advies ®

 • Altijd de scherpste prijzen
  en de beste kwaliteit
 • Op werkdagen voor 17:00 besteld,
  morgen gratis bezorgd
 • Gratis retourneren
 • Direct advies van de specialist met onze online chat
 • Producten in het echt zien? Kom naar onze winkel in Papendrecht
 • Speciaal voordeel voor installateurs en resellers
 • Uitgebreid betaalgemak: