Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
+31 (0) 78 641 64 10 - klantenservice@epine.nl

SpotCam Cloud IP Camera's

De nieuwe generatie IP-camera’s zijn steeds vaker voorzien van Cloud Recording. De voordelen van Cloud Recording zijn eindeloos, denk maar aan bijvoorbeeld geen risico meer dat je opnameapparaat wordt gestolen. Of je recorder of NAS gaat defect, met alle gevolgen van dien.

De nieuwe generatie IP-camera’s zijn steeds vaker voorzien van Cloud Recording. De voordelen van Cloud Recording zijn eindeloos, denk maar aan bijvoorbeeld geen risico meer dat je opnameapparaat wordt gestolen. Of je opnameapparaat gaat defect, met alle gevolgen van dien. De SpotCam Cloud IP Camera's zijn de eerste IP Camera's beschikbaar waarmee met levenslang gratis kunt opnemen in de Cloud. Met de SpotCam Live Cloud kun je niet alleen overal ter wereld live meekijken en meeluisteren, maar ook 24 uur opgenomen beelden terugkijken wanneer je maar wilt. SpotCam heeft een complete line-up ontwikkeld, geschikt voor binnen en buiten gebruik. 

Cloud Recording

De Cloud server, MySpotCam, is gebouwd om live video te streamen en videobeelden direct op te nemen. Met de SpotCam Cloud heb je geen lokaal opnameapparaat meer nodig zoals een recorder of een NAS. De video streaming en opslag worden veilig verzonden met SSL-encryptie zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de privacy van de beelden. Met de SpotCam Live Cloud kun je niet alleen overal ter wereld live meekijken en meeluisteren, maar ook 24 uur opgenomen beelden terugkijken wanneer je maar wilt. 

MySpotCam:

  • Overal ter wereld live video bekijken en terugkijken.
  • Ontvang direct pushmelding met foto bij detectie via app bij onraad.
  • Gratis 24 uur cloudopslag voor continu opnemen (uitbreidbaar).
  • Time-lapse functionaliteit.
  • Wanneer je maar wilt beelden delen via de cloud of app.

Plug & Play IP Camera

De Spotcam is in een mum van tijd te configureren door middel van de app of via Myspotcam.com.

HD IP Camera                                                                     Nachtzicht (infrarood)

                          

Microfoon en speaker

De SpotCam is voorzien van een motion- en audiosensor. Zodra er beweging of geluid gedetecteerd wordt ontvang je direct een alert via e-mail of de mobiele app van SpotCam.

Opname schema

Je kunt de SpotCam in- en uitschakelen  op basis van een wekelijks ingesteld schema. De video streaming en opslag worden veilig verzonden met SSL-encryptie zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de privacy van de beelden.

Time-Lapse Video

Wil je een Time-Lapse video maken? Met de uniekeCloud service van SpotCam maak je gemakkelijk een professionele time-lapse video van je beeldmateriaal.

De SpotCam is verkrijgbaar in een model geschikt voor binnengebruik en buitengebruik en dus voor elke situatie geschikt als camerabewakingsoplossing

Heeft u nog meer vragen over de Cloud IP Camera;s van Spotcam en wilt u een goed advies Onze klantenservice staat voor u klaar!

 

 

 

2819-SpotCam_HD_2.jpg

Persoonlijk advies ®

  • Uitgebreid betaalgemak: