Epine.nl
Epine.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Papendrecht
+31 (0) 78 641 64 10 - klantenservice@epine.nl

Epine Cloud Recording

Epine Cloud Recording biedt de oplossing voor het veilig en dus zorgeloos opslaan van jouw kostbare videobeelden. Maar daarnaast kan het nog zoveel meer! Je IP camera gebruiken voor creatieve of informatieve doeleinden bijvoorbeeld.

Opnames van je IP camera kún je natuurlijk bewaren op een harde schijf van een computer of van een losse recorder. Maar wat nu als de schijf "crasht"? Of wanneer er bij een inbraak de recorder wordt meegenomen?

Dit soort situaties kan voorkomen worden door de kostbare beelden niet lokaal op te slaan, maar in de cloud. De cloud is de ideale omgeving voor veilige opslag  van data.
Nooit meer druk hoeven maken om opslagcapaciteit of onvrijwillig verlies is uiteraard al een groot voordeel, maar cloud recording biedt nog zoveel meer. Epine biedt de oplossing in de vorm van Angelcam.

  Zo kun je beelden op afstand live bekijken of juist later terugkijken op ieder device. Een tablet of smartphone en internetverbinding is voldoende om je huis of bedrijfspand continu in de gaten te kunnen houden.

Daarnaast is iedere IP-camera geschikt voor deze toepassing. Geen gedoe met conflicterende merken of technieken. Een werkende camera in jouw netwerk is al voldoende om deze veilige en makkelijke vorm van beveiliging mogelijk te maken.
De in de cloud opgeslagen beelden zijn op ieder moment terug te kijken of, indien gewenst, op te slaan op een lokale schijf of persoonlijke cloudservice als Dropbox.


In combinatie met de juiste apps zijn de mogelijkheden al helemaal eindeloos. De IP camera kan dan het middelpunt worden van talloze informatieve of creatieve projecten.

Live stream
Wat te denken van een app die een live stream tot stand brengt om weer te geven op jouw website? Zo kunnen je (potentiele) klanten real time meekijken in de "keuken" van je webshop of ander bedrijf. Dat is pas interactief!

Time lapse
Een andere app is dan juist weer heel geschikt voor het maken van indrukwekkende time lapse opnamen.Zo kun je bijvoorbeeld de toestroom van bezoekers op een festival, de bouw van een gebouw of dat ene natuurverschijnsel, dat zich langzaam voltrekt, prachtig vastleggen. Ook hiervoor geldt weer dat je eigen fantasie de enige beperking is.

    

 

Met Angelcam kun je zelf beslissen welke services en apps je wilt gaan gebruiken. Alles natuurlijk afhankelijk van jouw situatie en wensen. Time lapse, live stream, cloudopslag... Alles is mogelijk!

Bekijk hieronder de video met features en mogelijkheden van Angelcam.

 

Nog niet helemaal overtuigd? Of iets nog niet helemaal duidelijk? Geeft niets. Laat je dan voorlichten door een van onze specialisten via telefoon, chat of e-mail

 

 

 

2875-cloudrec.jpg

Persoonlijk advies ®

  • Uitgebreid betaalgemak: